2018. február 20., kedd

Belső fal szigetelés

Ugyanis a szigetelő anyag a fal belső oldalára kerül, ezért a belső meleg levegőnek már a fal előtt útját állja a szigetelő. Mivel pedig a fal külső oldala szigeteletlen mara ezért a hideg levegő által. Amennyiben egyenletes, penészmentes és jó minőségű a fal , akkor portalanítást követően el is kezdhető a belső szigetelés. Fontos, hogy a hatékony szigetelés érdekében a hideg helyiségen belül minden hideg falat szigeteljünk le.


Ez általában 1-oldali falfelületet jelent.

Előbb utóbb minden otthonba befészkeli magát a penész, ami nem csak látványra kellemetlen, de egészségkárosító hatása is van. Hőhidas szerkezetek felületén alakul ki leginkább, ugyanis a hőáram minden esetben a melegtől a hideg felé hala vagyis ahol rosszabb a fal szigetelése. A homlokzati (utcai) falban kialakuló hőhí páralecsapódás ellen más technológiára is szüksége lehet. Erre azonban csak a helyszíni felméréskor tud. Anno ~1cm -es nikecell belső szigetelést alkalmaztunk a fal hideg érzetének, a hőhidak hatásának csökkentésére.


Ezt cserélném most le. A felesleges párát évek óta mobil elszívókkal megoldjuk.

A belső szigetelés elsődleges célja a hőérzet javítása lenne, a külső szigetelőrendszer megvalósításáig. Látható, hogy sok olyan nedvesedési probléma van, amelyeknél egyszerűbb a belső szigetelés kialakítása. E gondok egyszerű és gyors megoldására. Hőmérsékletviszonyok a belső szigetelés után.


Ezekkel a termékekkel sem lehet viszont elkerülni azt, hogy az eredeti falszerkezet a hőszigetelés hatására nagyobb napi és szezonális hőingadozásnak legyen kitéve. Falazott szerkezeteknél ez kisebb problémát jelent, de panel esetében a külső kéreg jelentős hőtágulása. A vizszintes szigetelés megoldása, a falat szigetelni kell. Vakolatcsere is szükséges a fal teljes kiszáradása után. Mind a kettő szükséges a végleges megoldáshoz.


A szigetelés nem tudja felújítani a vakolatot. A vakolatjavítás nem pótolja az épület szigetelését. Felrakása minden más megoldásnál egyszerűbb és egyből kész, választható színű felületet a megspórolva a festés, vagy tapétázás költségeit, éppen ezért az árak is bármilyen megoldással szemben állják a versenyt. Isotex belső szigetelés nélkül. Depron belső hőszigetelés: olcsó és energiatakarékos.


A Depron energiatakarékos és rendkívül gazdaságos. Olcsó hőszigetelő lap, egyszerű diszperziós ragasztóval rögzíthető belülről a falakra.

A meleg elemek, pl. Nem megfelelő a hőszigetelés. Bonasi Szig Building Kft. Cégünk éve végez utólagos falszigetelést, az eddigi megrendelők megelégedésére. Ez idő alatt több száz házat szigeteltünk utólagosan az egész országban.


A homlokzati szigetelés területén éves szakmai múlttal rendelkező, vállalkozóként kitűnő eredményeket elért szakemberek összefogásával. Fő tevékenységi köre a homlokzat hőszigetelés, festés, mázolás, gépi vakolás, díszítő elemek (stukkó) készítése. Kívülről szigetelj, megszűnik a hőhí így a penész is valószínűleg. Belső hőszigetelésnél max. Persze a páratartalomra nagyon figyelni kell így is, lehetőleg alatt legyen, így nem.


Halltex panelekkel történő belső hőszigetelésre akkor is van lehetőség, ha a lakásban a penészesedés azért jött létre, mert a kialakult hőhíd miatt a belső fal jelentősen lehűl, és a pára kicsapódik rajta. Miután a penészesedés kezelése megtörtént, (például a német Schimmel cég termékeivel) és a fal is. Cégünk vizes, nedves, salétromos fal , épület, ház, lakás, pince utólagos szigetelésével foglalkozik, melyet korszerű, falbontás nélküli technológiákkal (falfűrészelés, injektálás, saválló acéllemez besajtolás) valósítunk meg. Minden általunk elvégzett munkára év a garanciát vállalunk.


Mi a különbség a külső és a belső szigetelés között? Az egyik leggyakoribb probléma, hogy sokan összekeverik a homlokzati és a beltéri szigetelést. Egy ehhez kapcsolódó vélemény: A penész a magas páratartalomtól jön elő, a hungarocelltől csak berohad majd a fal ! A párát kell megszüntetni, utána nincs penész. Salétromos, penészes, vizes falak nélkül.


A legfontosabb: száraz, egészséges környezetben élni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések