2018. február 22., csütörtök

Redőny vagy reluxa

Redőny , reluxa vagy sötétítő függöny? Ha hatékonyan akarja kizárni a kíváncsi tekinteteket ÉS a nap melegét is, akkor egyértelműen az első kettő között kell választania: a redőny vagy reluxa jóval tartósabb, sokkal jobban kizárja a meleget, télen a hideget, és viszonylag könnyű tisztán tartani is. Amennyiben a kiválasztott termék típushoz megközelítőleg jó méreteket és darabszámot adtunk meg, a végső vállalási ár sem fog eltérni átlagos szerelési feltételek estén. A reluxa praktikus megoldást nyújt ott is, ahol úgy szeretnénk korlátozni vagy kizárni a betekinthetőséget, hogy közben.


Fő profilunk a hőszigetelt alumínium redőny , valamint a minőségi műanyag redőny gyártás, illetve redőnyszerelés.

Régi fa, alumínium vagy műanyag redőnyök redőnypalástjának cseréje, sérült, hibás redőnyök javítása, és a gurtnicsere. A redőny jelenleg az egyetlen olyan árnyékolási megoldás a piacon, amely a napsugarak 1százalékának kizárásával teljes sötétséget tud teremteni otthonodban. A legelső változata a fény szűrésének a lakásokban. Már több mint száz éve használják.


Egyfajta lapfüggöny, amit drapéria anyagokból készítenek és ablaküvegre húzhatjuk rá. Mivel anyagból van, ezért nem olyan hatásosan árnyékolja be a szobát, mint a redőny , vagy a reluxa. Viszont ha színes darabot választunk.


A reluxa a belső árnyékolók egyik legrégebbi fajtája, amely már hosszú évtizedek óta nem veszít népszerűségéből.

A kis helyigénye miatt egyszerű, szinte bárhová felszerelhető, vagy akár kisebb terek elválasztására is alkalmas. Műanyag redőny , alumínium redőny , roló és szúnyogháló is megtalálható kínálatunkban. Sőt mi több, a kézi mozgathatóság mellett a reluxa működése motorizálható, a megfelelő szenzorok telepítésével pedig automatizálható is, így fényre vagy szélre egyaránt érzékennyé tehető.


A redőnyökkel szemben a reluxák legnagyobb előnyeként rendszerint a kis helyigényt és az olcsóbb árat szokás hangoztatni, de. Régi klasszikus árnyékoló: a reluxa A reluxa évtizedek óta használatos árnyékoló megoldás otthonokban éppúgy, mint irodákban, vagy üzletekben. Alapvetően kettő típusa létezik, a fém reluxa , illetve a fa reluxa. A fém reluxa 1 vagy mm-es alumínium lamellákkal szerelhető, amelyek körülbelül 30-féle színből választhatók A fa reluxa pedig 2 vagy mm-es.


A reluxa lakásunk egyedivé tételében is komoly szerepet játszik, hiszen a hagyományos árnyékolókkal szemben rengeteg testreszabási lehetőséggel bír. A műanyag redőny a gurtni szerkezettel mechanikus úton működtethető. A gurtni nyílászárón történő átvezetése a szerelés helyi sajátosságainak megfelelő görgős szerelvényekkel történik.


Reluxa készítés, szerelés. Kivitelük szerint a hagyományos, illetve üvegpálcás reluxákat készítünk és szerelünk. A reluxa készítés során felhasznált lamellák mm szélességűek.


Mivel belül helyezkedik el, nem bontja meg a homlokzat összhangját. Bár egy jól megválasztott redőny sem, ugyanakkor a legolcsóbb fehér redőny sok ház homlokzatán igencsak érdekesen mutat. A redőny mérete megegyezhet az ablakéval vagy lehet annál valamivel nagyobb.

Attól függően pedig, hogy a feltekert lamellák hol helyezkednek el, lehet külső vagy belső tokos. A megfelelő redőny kiválasztásának sok szempontja van, amit érdemes figyelembe venni és átgondolni. Egy megfelelő redőny vagy reluxa használata nemcsak nyáron fontos, amikor megóv minket a tűző napfénytől és melegtől, hanem télen is, hiszen ebben az évszakban szigetel és bent tartja a meleget. Szerkezet színe: fehér vagy a RAL színskála szinte bármelyik színére színterezhető.


Köszönjük, hogy elolvasta a redőny , rovarháló, reluxa oldalunkat. MŰANYAG REDŐNY ÓZD. A redőny az árnyékolástechnika egyik legegyszerűbb megoldása. Könnyen kezelhető, tökéletes sötétséget biztosít, illetve óvja a nyílászárót és az üveget.


Az időjárás viszontagságaitól védi az ingatlant. Ablak és redőny szerelés, árnyékolástechnika.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések