2018. február 20., kedd

Acél bejárati ajtó praktiker

Minőségi ajtó beltérre és kültérre a Praktiker választékából. Bejárati ajtók, tolóajtók, fából és akár teljesen üvegből is. Nyisson ajtót a világra! Nyílásiránya: bal, mérete: 96x205cm, ajtószárny vastagsága: 50mm, 9pontot rögzítő zár.


Rozsdamentes küszöb.

Verhetetlen árakkal és kiegészítő szolgáltatásokkal várjuk! Cégünk éve forgalmazza a HiSec acél biztonsági bejárati ajtókat egész Magyarországon. Online rendelés és webáruház itt!


Cégünk mintegy éve foglalkozik bejárati ajtók forgalmazásával, vásárlóink nagy megelégedésére. Választékunkban megtalálható a műanyag-, acél - és a fa bejárati ajtó is, így alapanyag tekintetében teljes a választékunk, azonban a bejárati ajtó üzletágunkat a továbbiakban szeretnénk bővíteni is, prémium kategóriás ajtókkal. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Nagyon fontos, hogy a bejárati ajtó kiválasztásánál az esztétikumon felül figyeljünk arra is, hogy a választott ajtó kellően biztonságos is legyen.


Az acél bejárati ajtó esetében a megfelelő hő- és hangszigetelés némi nehézséget okozhat, ezért speciális megoldásokra van szükség.

Részben ez magyarázza, hogy a különböző termékek árai jelentősen eltérhetnek egymástól. Gyakran találkozhatunk faborítással rendelkező acélajtókkal is, amelyek a két típus előnyös tulajdonságait ötvözik sikeresen. A betörők kifinomult módszerei ellen sajnos manapság már a külső rácsos, vagy hevederzáras megoldások sem nyújtanak megfelelő védelmet, ezért van szüksége Önnek is egy tökéletesen záró, betörésbiztos bejárati ajtóra! Ha lakását egyedi Nívó fém biztonsági bejárati ajtó védi, Ön teljesen nyugodt lehet.


Acél bejárati ajtó - Vyma sec HL007A. Az olyan helyeken, ahol valami miatt az acél vagy fa ajtó nem jöhet szóba, a műanyag bejárati ajtók tökéletes megoldást jelentenek. Társasházi -biztonsági- bejárati ajtók Társasházi és acél bejárati ajtó. Kültéri fa vagy társasházi fa bejárati ajtó attól függően hogy hol kívánja alkalmazni. Ezen felül speciális tűzgátló bejárati ajtó , biztonsági bejárati ajtó is megtalálható választékunkban.


Műanyag ajtóinkat sokféle panellel kínáljuk. Az ablakok és a bejárati ajtó cseréje a felújítás első lépése volt, a beltéri ajtók pedig az utolsó. A bejárati ajtók rendelhetők szabvány, illetve személyre szabott méretekben. A munkálatokat az előre megbeszélt menetrend szerint, a határidőket.


Bence, Hatvan, HiSec Sötétmogyoró színű acél biztonsági bejárati ajtó beépítése-Bence írta: Szeretnék köszönetet mondani, a mai nap megtörtént a bejárati ajtó beszerelése, amit profi munkaként tudnék jellemezni! Fa bejárati ajtó (tömörfa) Fa bejárati ajtóinkat több típusban is kínáljuk. Nem csak külöböző formákból választhat, de igen széles bevilágító kínálattal is rendelkezünk, a fa bejárati ajtót sokféleképpen üvegezheti, akár a szokásostól eltérő módon is.


A tömörfa bejárati ajtó fenyő alapanyagból készül.

Több 1műanyag bejárati ajtó készletről, olcsón! Otthona és családja biztonságát a legjobb kezekben tudhatja, ha acél bejárati ajtóinkkal szereli fel otthonát! Számos plusz biztonsági kiegészítő áll rendelkezésére, amelyekkel még nagyobb biztonságot garantálhat szeretteinek és vagyontárgyainak. A Nívó biztonsági betörésvédelmi bejárati ajtó garantáltan tökéletes betörés elleni védelmet biztosít, igazi dísze otthonának!


Nincs szükség ormótlan vasrácsra vagy belülről az ajtóra szerelt hevederzárra, melyek elcsúfítják bejáratát és lakását. Ezek az eszközök a biztonsági mutatók tekintetében is messze.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések