2018. február 19., hétfő

Elektromos hálózat kiépítése

Hibajavítás vagy az elektromos vezeték­hálózaton elvégzett bármi nemű változ­tatás előtt, tudnia kell, hogy hol található a fő elosztótábla, hogy ez a tábla milyen áramköröket lát el, hogy az egyes lám­pák vagy elektromos készülékek, melyik áramkörről működnek és hogy milyen elektromos védelemmel rendelkeznek a rendszerek. A lap alján ajánlat kérő modul. A legokosabb döntés, ha a lakásba való beköltözéskor, lakásfelújításkor végeztetjük el az elektromos hálózat állapotfelmérését is, illetve amennyiben szükséges a hálózat felújítását. Villamos hálózat építés.


Húsz éves tapasztalattal rendelkezünk kV és kV hálózatok építésében, átépítésében.

ON Tiszántúli Áramhálózati Zrt. Már meglévő, de érintésvédelmi, szerelési, tűzbiztonsági szempontból aggályos elektromos hálózat javítását, bővítését megtagadhatjuk. A munkavédelmi cipőnket levenni TILOS és életveszélyes, mivel a súlyos áramütésektől az elektromosan szigetelt talpú cipő véd. Szabadon engedett kutya mellé nem megyünk be!


Cégünk fő profilja a villanyszerelés, elektromos hálózat kialakítása,lakások és családi házak teljes körű villanyszerelése és karbantartása, valamint mérő óra helyek kialakítása ésmérőóra teljesítmény bővítés. E mellett új elektromoshálózat kiépítése és kisebb szerelések, kiépítések, első sorban. A háztartásokban található elektromos fogyasztók száma egyre növekszik.

Bár a modern készülékek kevesebb áramot vesznek fel, a tendencia mégis növekedést mutat, hiszen az intelligens készülékek automatizált működése lehetővé teszi, hogy egyidejűleg több más készüléket üzemeltessünk, így a lakások egyidejű áramfelvétele is növekszik. Bármilyen elektromos hálózat kiépítése kapcsán a legfontosabb a tervezés, esetleg túltervezés, mert ezzel elkerülhetők a későbbi falbontások. Magyarországon az akkumulátoros, sziget üzemű napelemes rendszereknek két tipikus felhasználója van. A távvezetéktől távol elhelyezkedő tanyák, ahol túlságosan költséges lenne az elektromos hálózat kiépítése , valamint a hobbi projektként ilyen rendszert választók.


Szükség esetén a megfelelő hálózat kiépítése falban süllyesztve vagy kábelcsatornában. Lámpák cseréje és javítása. Elektromos hálózat teljes vagy részleges felújítása.


A vezetékes útválasztás legnépszerűbb módja az elektromos hálózat összes. Amikor egy lakásban bekötési rajzot készítünk, figyelembe kell venni az. Kapcsolási vázlat, vagy rajz nélkül elektromos áramköröket készíteni nem lehet. A 2voltos hálózat vezetéke csak amperes áramot képes vezetni. A földkábel úgynevezett KPE csőben kerül elvezetésre a föld alatt.


Szükség lehet gyengeáramú hálózat kiépítésére is, ebben az esetben önálló védőcsövet kapnak a gyengeáramú rendszerek vezetékei. Továbbá vállaljuk háztartási készülékek bekötését, illetve elektromos betáplálásuk kiépítését. Biztosítéktábla cseréjével is foglalkuzunk.

ELMŰ regisztrált villanyszerelés. EPH kiépítés és EPH igazolás. Gyengeáramú rendszerek kiépítése.


A gyengeáramú berendezések, eszközök egyre nagyobb számban jelennek meg az épületekben. A mostani villamos kivitelezések szinte elképzelhetetlenek számítógép hálózat , TV, telefon és legalább egy alapszintű riasztó rendszer kiépítése nélkül. Az elektromos hálózat kiépítése nem csupán az új lakás esetén fontos, hanem idővel érdemes a régi házban, lakásban az egész elektromos hálózat újrahúzását elvégezni, ami biztonságtechnikailag igen fontos dolog az ott lakóknak.


Gyakran a lakást vásárlók még beköltözés előtt felkérnek az elektromos hálózat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések