2018. február 2., péntek

Osztályos szendvicspanel

Heti 2-kamion II. Aktuális raktárkészletünkről érdeklődjön telefonon. A kamion hossza m, súlya tonna, m magas. Minőségi olasz szendvicspanel készletről! A szállító jármű egy kisteher autó és egy 6. A vevőnek kell biztostani a helyszínt ahol ez a szerelvény tud közlekedni.


Osztályos szendvicspanelnek nevezzük ezen termékeinket, mivel fix méretekben, színekben raktárkészletre készülnek, és nem fedett helyen történik a tárolásuk! PUR szendvicspanel Tetőpanel. PIR, szigetelő táblák készletről, MO. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


Fa mintás szendvicspanel boritással! Szendvicspanelek és trapézlemezek forgalmazása nagy választékban és kedvező áron. A szendvicspanel oldalfalnak tetőpanelnak egyaránt használható. Corten szendvicspanel. CORTEN idő álló szendvicspanel ! Alumínium profilok.


Elfekvő lemeztekercsből készült szendvicspanel. PUR töltetű fal és tető szendvicspaneleket m-es táblahosszakban 2. PUR és kőzetgyapot töltetű fal és tető szendvicspaneleket 4. LindabRoof tetőpanel 2. Alátámasztó acél szerkezet, széles felfekvéssel (statikai terv szerint) 6. EPDM alátétes önfúró panelcsavar 7. Helyszíni PUR hőszigetelés 4. Lépésálló PIR szigetelő táblák X 1cm-es méretben. Raktárkészleten tartunk folyamatosan II.


Magas mechanikai szilárdság (100kDA nyomószilárdság) -Zárt cellás szerkezet, ami ellenáll penészesedésnek, gombásodásnak, rágcsálóknak, enyhe savaknak és lúgoknak. Cégünk a Kaat-Inc Kft. Garázskapu tevékenységünket az olasz Metecno kapupanel kizárólagos magyarországi forgalmazójaként kezdtük. Pár éves tapasztalatunk alapján szekcionált garázskapukat is összeállítottunk.


A többféle szendvicspanel -vastagság és szendvicspanel -színválaszték lehetővé teszi, hogy a célnak legmegfelelőbb kerüljön alkalmazásra, ezáltal a műszaki, esztétikai és gazdaságossági igények egyaránt optimálisan kielégíthetők. A tűzvédelmi osztály a szendvicspanel termék éghetőségére utal. Ebből a szempontból a neméghető anyagú szálas anyagokkal (kőzetgyapot) érhetjük el a legjobb osztályt (A2-sd0). A polisztirol éghetőség szempontjából a legkedvezőtlenebb, jobb a PUR-hab, és még előnyösebb az égésgátló adalékokkal rendelkező.


Hőszigetelt falrendszerek. A Kingspan homlokzati hőszigetelő termékei időtálló minőségben, csodás kivitelben teszik lehetővé az épületek hatékony hőszigetelését.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések