2018. február 7., szerda

Palatető

Save the earth and look damn good doing it. Ez a tényleges tetőfelületre vonatkozik. Ezek is érdekelhetnek.


A palatető felújítás során lényeges szempont, hogy a tetőhöz tartozó ereszcsatornákat a palatető bontás nélküli felújítás során szükség esetén ki kell cserélni a csatorna tartó vasakat a bitumenes zsindely, cseppentő lemez alatt helyezkedik el, ezért a későbbi cseréje szakszerűen nem lehetséges mivel a csatorna. HÚSVÉTI SÜTEMÉNYEK - VÁLOGATÁS.

A palatető tisztítás ipari nagynyomású vizes tisztítóval (mosása) 1-ban eltávolítja a mohás, algás szennyezett anyagokat nem csak a pala felületén hanem az illeszkedési pontok ( fedések alatt) így meggátolja a gáz képződést. A bontás nélküli palatető felújítására van más megoldás is. A sík palatetők gyors felújítását teszik lehetővé a különféle mintázatú és színű bitumenes lemezfedések.


A bitumenes lemez magas lágyulási hőmérséklete kiváló tapadást biztosít minden kellően előkészített felületen, ezért akár függőleges. A palatetőtisztítás, palatető javítás, illetve felújítás melyek lényege az élek illetve a fedések közti lerakódások eltávolítása. Ez a folyamat magasnyomású tisztítóberendezéssel történik, hideg víz felhasználásával.


A folyamat semmiféle vegyszert nem tartalmaz, a pala nem vékonyul a tisztítástól.

A kivitelezési ár függ a palatető nagyságától, palatető típusától, a választott palazsindely minőségétől. A palatető felújítási munkát megrendeléstől számított 1-héten belől, speciális tetőlétrák segítségével, környezete zavarása nélkül, 1-nap alatt kívülről elkészítjük. Az Eternit síkpala fedésnek hazánkban nagy hagyománya van. Foglalkozok bármilyen anyagú, - felületű tető tisztításával, festésével, igény esetén tető-cserép hibák elhárításában.


Biztos vagyok benne, segítségére tudok lenni mind kedvező árakkal, mind garanciával, és legfőképpen minőséggel. Palatető -hullámpala felújítás, színes, szort mintázatú bitumenes lemezzel. Palatető felújítás országosan, palatető szigetelés, Bitumenes zsindely, palatetők bontás nélküli felújítása. Bontás nélküli palatető felújítás, palatető szigetelés!


Palatető szigetelés A tetőfelújitást előzetes tető eltávolítás nélkül végezzük. Amennyiben az a cél ,hogy a palatető ne ázzon be,és szeretné az eredeti új külsőben,megjelenésben látni a palatetőt,akkor a két technologia összevonása,együttes elvégzése a megoldás. Nagyon fontos,hogy ezek összesen sem kerülnek annyiba mint egy átfedésra szükséges összeg fele!


A program keretén belül egy veszélyes hulladék begyűjtéssel, szállítással és ártalmatlanítással foglalkozó céggel (Design Kft.) együttműködve biztosítjuk a felújítás során keletkező veszélyes hulladékok elszállítását. Cégünk több éves tapasztalattal a háta mögött kínálja Önnek szolgáltatásait. Miért érdemes a bontás nélküli palatető felújítás mellett dönteni? Nincs bontás, nincs veszélyes pala-azbeszt hulladék!


Komplett palatető felújítás akár nap alatt!

Esztétikus megjelenés kedvező áron! Akár év problémamentes tető! Könnyű alapanyag, viharálló szigetelés!


Az öreg, néha száz évet is megélt palatetők javításának vagy cseréjének egyre sürgetőbb igénye új problémákat vet fel. A teljes csere a jelenlegi munka- és környezetvédelmi előírások betartásával egyáltalán nem egyszerű, sőt rendkívül költséges. A palatető megtisztítása után a szükséges alálécezéssel a tetőszerkezet megbontása nélkül újítható fel a tető, és rakható fel a palatető fedés felé a könnyű súlyú acélból készült cserepeslemez.


A másik jelentős probléma a palatetők bontása. Ennek oka, hogy a szállítást csak speciális szaktudással rendelkező cégek végezhetik, mivel a. Kulánda Miklós egyéni vállalkozó vállal tetőmosást, tetőfelújítást palatető tisztítást, palatető felújáítást, cseréptető tisztítást, cseréptető felújítást, lemeztető tisztiítást, lemeztető felújítást, stablondeszka festést, falfestést, csarnok épület mosást, épületmosást, járdatsiztítást. Az időjárás miatt rengeteg magyar tetőről kerülhet a levegőbe azbeszt.


Az azbesztpor a tüdőbe kerülve visszafordíthatatlan szövetburjánzás okozhat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések