2018. február 21., szerda

Szénmonoxid érzékelő obi

Szén-monoxid (CO) érzékelő 5VDC (3×5V AA), dB, segítségével a mérgező, színtelen és szagtalan szén-monoxid gáz jelenléte mutatható ki a lakások levegőjében. Az érzékelő lépcsőben fény- és hangjelzéssel riaszt. Riasztókészülékek vásárlása és rendelése az OBI -nál. Szeretné a terméket egy másik OBI áruházban lefoglalni? Akkor válasszon ki egy áruházat az alábbi listáról, vagy adja meg irányítószámát vagy lakhelyét.


OBI áruházakról és az Ön által kiválasztott termék elérhetőségéről. Rendezze be otthonát Praktikusan! HONEYWELL CO ÉRZÉKELŐ IPRIASZTÁSKIÍR.


Figyeljünk arra is, hogy a szén-monoxid érzékelő a tüzelőberendezéstől 1-méteres távolságban kerüljön elhelyezésre. Amennyiben a hálószobában is szeretnénk CO érzékelőt telepíteni. Vásárlás: Szén-monoxid - füst és gáz riasztó árak, eladó Szén-monoxid - füst és gáz riasztók.


Akciós Szén-monoxid - füst és gáz riasztó ár! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Tápfeszültsége 1xV. Szénmonoxid riasztó éves élettartammal.


Hangjelzsége ≥85dB. CO- érzékelő elérte élettartamának végét. Az élettartamvégi jelzést beépített időzítő generálja, mely a bekapcsolást követően év (a XC1és XC100D modell esetén) vagy év (a XCmodell esetén) elteltével fog jelezni. A készülék teljesen karbantartás mentes, a beépített elemek a riasztó teljes élettartama alatt biztosítják a tápellátást. Az alábbi webáruházakban vásárolva biztos lehet abban, hogy szakértő cégtől, korrekt szállítási feltételekkel, gyorsan juthat hozzá, Magyarországon hivatalosan forgalomba hozott termékeinkhez.


Az olcsóbb megoldás a félvezetővel működő érzékelő , amely nagyon érzékeny, gyors és viszonylag hosszú életű, de sajnos nagyobb fogyasztású és nem eléggé szelektív. Azaz minden egyéb dologra. GÁZSZIVÁRGÁS ÉRZÉKELŐ és még termék közül választhat a kategóriában. Ne csak az árat nézze!


Mi nem csak egy Webáruház vagyunk! Honeywell szén-monoxid (CO) vészjel. Legfőbb alkalmazási területe lakásokhoz tartozó helyiségekben (pl. fürdőszobában, konyhában, stb.) az éghető gázok (tüzelőanyag: földgáz, pébé-gáz) szivárgásának, ill. OBI honlapján egyetlen, CO-vészjelzőkről szóló információ sincs feltüntetve, míg a Praktiker barkácslánc weboldalán csak a. Híradó - CTV Életet menthet a szén-monoxid érzékelő ,ezért fontos hogy mindenki, akinél gázfűtés van, szerezzen be otthonába ilyen készül. SZÉN-MONOXID VÉSZJELZŐ XCés még termék közül választhat a kategóriában.


Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt webáruházban! A szénmonoxid , olvasható a coriaszto. Elektromos csengők a Praktikertől.


Vezetékes csengő, vezeték nélküli csengő elemes és hálózati csengő trafós működtetéssel kedvező árakon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések