2018. február 6., kedd

Hőszigetelés számítás

A hőszigetelés kalkulátor segítségével meghatározható a lehűlő falszerkezetek hőátbocsátási tényezője - U értéke (korábbi nevén: k érték), valamint megjelenik a kiválasztott anyag hővezetési tényezője - lambda értéke, ezáltal meghatározható az optimális hőszigetelő anyag és optimális vastagsága. Vajon Ön is öntudatlanul elköveti ezeket a hibákat, amikor hőszigetelő rendszert választ? Töltse le tanulmányunkat, és tudja meg: Mire kell figyelni hőszigetelő rendszer választása, és felrakása során?


Számold ki másodpercek alatt, mennyibe fog kerülni otthonod hőszigetelése. Homlokzat szigetelés, válaszfal szigetelés, tetőtér szigetelés Online számítás , árajánlatkérés, megrendelés.

Cégünk ingyenes alkalmazása segítséget nyújt az összesített homlokzati hőszigetelő rendszer megtervezéséhez. U érték számítás és tételes anyaglista néhány kattintással. Tervezzen tudatosan! Hőszigetelés rendszer kalkulátor. Az alábbi kalkulátor segítségével hozzávetőleges kalkulációt készíthet a hőszigetelés anyagszükségletére vonatkozóan.


Részletesebb árajánlathoz kattintson IDE! Kalkulálja ki hőszigetelése négyzetméterárát! A hőveszteség számítás következő lépése a radiátorok kiosztása.

Homlokzati hőszigetelés - Vásárlás és KIVITELEZÉS egy helyen ! Budapesten és vidéken AKCIÓ, GARANCIÁLIS munkavégzés. Kedves Érdeklődőnk! A kalkulátor nem ad pontos energetikai számítást, elsősorban a tapasztalatokon alapul. Elektromos konvektorok és fűtőpanelek méretezéséhez viszont jól használható, itt mindig a biztonsággal üzemelő nagyobb teljesítményű fűtőtestet ajánlja fel. Az energetikai kalkulátorunk segítségével az alábbiakban meg tudja határozni az optimális hőszigetelés anyagát és vastagságát.


Meghatározható a lehűlő falszerkezetek hőátbocsátási tényezője - U értéke (korábbi nevén: k érték). Az üvegezett szerkezetekre a transz­missziós és a szoláris hőáram algebrai összege egyenértékű hőátbocsátási té­nyezővel (k s) számítható, ha a helyiség­nek fajlagos hőtároló tömege (m h) nem kisebb. Szabadon fekvő alátétfedés 20° tetőhajlásszög alatt nem alkalmazható!


Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje, és hírlevelet küldjön a számomra. Ennek alapján az ember azt hinné hogy az előbbivel teljesen értelmetlen építkezni. Add meg a rétegrendet, a rétegek vastagságát és anyagát. Ebből a program kiszámolja az U értéket.


Ha megadod az rétegrend alkalmazásának helyét akkor a program egy dokumentációt is készít. A jó hőszigetelés beépítése növeli egy épület, családi ház értékét. A tetők szigetelési rendszerében csak műszakilag megfelelő hőszigetelést szabad alkalmazni.

A hőszigetelő anyag vastagságát minden esetben hőtechnikai számítás alapján kell meghatározni a mindenkor érvényben lévő hőtechnikai szabványnak megfelelően. A felkent alapozót a teljes kiszáradásig az erős napsugárzástól, csapadék- és fagyhatástól óvni kell. A frissen felhordott anyagot az erős napsugárzástól, fagy- és csapadékhatástól óvni kell.


Ennek az egyik - jó értelemben vett - szélsőséges formája a passzívház, ahol a mindennapi élethez szükséges hőenergiát szinte teljes mértékben megújuló forrásból nyerik - mindez azonban kevés volna megfelelő hőszigetelés nélkül. Ez igaz természetesen a hagyományos technológiákkal épült házakra is, hiszen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések