2018. február 2., péntek

Áramváltós fogyasztásmérő

A dugaszolható fogyasztásmérő alkalmas a háztartásokban a fogyasztás ellenőrzésére. A fogyasztásmérő a hatásos teljesítményfogyasztást mérik. Az egyfázisú fogyasztásmérő és a háromfázisú fogyasztásmérő is elérhető áramváltós és közvetlen mérési módokkal. A cégünknél megtalálható összes villamos.


Kínálatában valamennyi, az iparban jelentősnek számító gyártó termékei megtalálhatók. XBS MID-FM-3D 3x100A digitális fogyasztásmérő fázisú direkt 4modulos MID.

Ft Kosárba Kedvencek. Ennek megfelelően egyértelművé vált, hogy aki rendszerét 3xA fölé kívánja bővíteni, annak ki kell alakítania áramváltós fogyasztásmérő helyet. Végül is, azzal a kihívással szembesültünk, hogy egy lényegében folyamatos üzem alatt álló üzletház fő-elosztószekrényét kell átalakítani. Ki kellett választani.


Az áramváltós fogyasztásmérő berendezések a Combiester szekrény család elemeiből épülnek fel. Ezek az üvegszállal erősített poliészterből készült szekrények járulékos megerősítő elemek nélkül is korlátozás nélkül alkalmazhatók fokozott mechanikai igénybevételnek kitett helyeken, így közterületen, építkezésen, stb. Idősoros felhasználók mérőhely kiépítéséhez tipizált áramváltós fogyasztásmérő szekrények.


Fi-relék, ipari kapcsolók, kismegszakítók, egyéb moduláris termékek széles körű választéka webáruházunkban!

Gyártó: Budai Elektromechanika Kft. Villanyszerelési anyagok nagykereskedelme! Lábazat nélkül, az alsó része teljesen zárt (mint egy doboz)Nem földbe ásható mint a PVT-K-L lábazatos szekrények. Ezt a szekrényt csarnokba, betonozott. CSE típusú elosztó szekrénycsalád.


Hager ECP300C fogyasztásmérő fázis, áramváltós , MI elektrikstore. Ingyenes szállítás. A számláló nem nullázható. Jelen leírás az áramváltós és a közvetlen csatlakozású, egytarifás, impulzusadós.


Háromfázisú digitális fogyasztásmérő , sínre pattintható DTS-353. Fogyasztásmérő szekrény és tartozék. Kezdőlap Termékek VILLANYSZERELÉSI ANYAGOK MODULÁRIS ESZKÖZÖK FOGYASZTÁSMÉRŐK Háromfázisú digitális fogyasztásmérő , sínre pattintható DTS-353.


Kültéri fogyasztásmérő Vissza. Típusjel: JZ sorozat Előnyök. Egy rendszer, két megoldás: energiapont és mérőhely. A piacon kapható legstabilabb szekrény.


Erős, nem dönti le a szél.

Ha útban van, áttelepíthető. Színezéssel elrejthet. Hensel Basic fogyasztásmérő szekrény kombináció általános és vezérelt fogyasztásmérő , hangfrekvenciás vevő számára. Beltéri és kültéri alkalmazásra 63A-ig. Beépített mérőkereszttel és fogyasztásmérő felerősítő csavarokkal.


Fedélzáró szerszámmal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések