2018. február 28., szerda

Francia roló

A francia roló ráncolt formában készül, tehát, ha a francia rolót leengedjük, akkor a látvány olyan, mint egy hétköznapi függönyé azzal a különbséggel, hogy ezt vízszintesen, hanem függőlegesen tudom mozgatni akár csak a római rolót! Felhúzott állapotban habos-babos hangulatával inkább a klasszikus otthonok kedvence. A francia raff a klasszikus, romantikus stílusú otthonok kiegészítője lehet.


Jöjjön el bemutatótermünkbe, ahol minden segítséget megadunk a tervezéshez, kivitelezéshez! Fényáteresztő roló. Francia roló , raffroló.

Buggyos fazonú, romantikus darab. Kedves színfolt konyhánk ablakán, virágos, apró mintás textilből megvarrva. Míg a római roló a modern stílust képviseli, addig a francia raffroló inkább a klasszikus, romantikus otthonokba illeszkedik igazán.


Római roló , francia roló A roló függöny egy különleges ötvözete a hagyományos rolónak és a függöny nek. Tulajdonképpen egy függőlegesen mozgatható függöny , mely összehúzott állapotban lapolva gyűjti össze a függöny t. A római roló egy igen látványos, praktikus árnyékolási mód. Amit, ha leengedünk, szépen az ablak elé terül, nem ráncosodik, nem redőzik.


A klasszikus római roló volt az első raff roló típus.

A mediterrán, természetes anyagokból készült, bájos, fantasztikus látványt nyújtó, egyszerű vonalú stílus-mára már: A mai. Egy függőlegesen mozgatható függöny, mely összehúzott állapotban lapolva gyűjti össze a függönyt. A galériában talál ilyen megoldásról képet.


Nincs elég hely a nyílászáró fölött? Akkor a roletta lehet a megoldás. Bővebben a rolószerkezetekről. Közkedvelt árnyékoló többféle stílusban és fazonban készíthető.


Bármilyen enteriőrben, a lakás bármely helységében mutatós darab. Fontos tudnivaló, hogy a raffroló vízszintesen futó merevítőpálcákkal készül, míg a római roló függőleges irányú szalaggal húzható fel és állítható. Példamondatok a(z) roló szó használatára angolul.


Az alábbi mondatok külső forrásokból származnak és nem miden esetben ponstosak. Jó minőségű ágyak és ágykeretek. A JYSK a legkülönfélébb stílusú ágyakat kínál. Van például hagyományos díszítésű fejvéggel és kerettel rendelkező ágyunk, de fejvég nélküli, modern, minimalista megjelenésű modellünk is.


Karnisok, elhúzó szerkezetek, behúzók. Localizzazione geografica e confini. Mozgatása ugyanúgy történik, mint a lapolós változatnál, ( egyszerű felhúzós ill. gyöngyzsinóros szerkezettel működtethető), de az alapvető különbség az, hogy az anyag ráncolt, nem simul ki sem leengedett, sem felhúzott állapotban.

Epres-rozmaringos francia galette - Csábító francia pite. Mascarponés-lazacos roló - A sajtos roló modernebb változata. Gyors fogás a hétköznapokra – Gombapaprikás perc alatt. MTA SZTAKI online szótár. Magyarország legkedveltebb szótár szolgáltatása.


DictZone online magyar-angol szótárban. Kiejtés, fonetikus leírás és angol példamondatok egy helyen. A(z) roletta szó fordítása az ingyenes angol szótárban és sok más szó angolul.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések