2018. február 27., kedd

Gv40 bitumenes lemez

Az átfed Ksávokat minden A termék megjelölése és valacsony szilárdság, alacsony vüvegfátyol hordozó réteg va GVlemez nem ajánlott va lemez súlya kg-ban GV35. GYÁRTÓ Dechtochema MÁRKA GV TERMÉKLEÍRÁS A termék nbsp;alkalmas aljzat és nbsp;oldalfal szigetelésre! Vízszigetelő lemez , üvegfátyol hordozóréteggel, mely két oldalán APP modifikált bitumenes masszával (plasztomer) bevont, külső felületén PE védelemmel, belső oldalon homokhintéssel ellátott. Termékeink gazdaságos felhasználása érdekében egyes termékek egyaránt minősítve vannak alépítményi szigetelésekhez és lapostetőkhöz is. Fő termékünk az IKO bitumenes zsindely, valamint a Roofart Scandic ereszcsatorna rendszer, legújabban pedig megkezdtük a KVK Parabit vízszigetelő lemez importját és hazai disztribúcióját is.


Az alapítás óta eltelt idő nemcsak cégünk életrevalóságát bizonyította, hanem azt is, hogy az építőanyag iparban is szükség. BITUMENES VÍZSZIGETELŐ V 1X10M ÜVEGFÁTYOL BETÉT és még termék közül választhat a kategóriában. Icopal GVés GVoxid- bitumenes vízszigetelő lemezek akciója a készlet erejéig!


Esetleg más célra is, melyre a jelzett műszaki tulajdonságai alapján megfelelő lehet. Bitumenes tetőzsindely alá nem ajánlott. Kérd részletes, helyszínre szállított fedémlemez árajánlatodat.


Ugrás a navigációhoz Kilépés a tartalomba. Elfoglalt házfelújítók építőanyag kereske. Megalakulásakor bitumenes lemez értékesítésére specializálódott vállalkozás, mára már több különböző vízszigetelő rendszert is kínál, a bitumenes lemezeken kívül, PVC és TPO alapanyagú vízszigetelők is megtalálhatóak a termékpalettájában. GV 3 GV vagy VSSpeed Profile SBS), melyek fektethetők egy rétegben (ha a lemez vastagsága legalább mm), illetve szükség esetén két rétegben (5-mm vastagságú lemezek). A felújítás mindössze 1-munkanapot vesz igénybe, a tető méretétől.


A bitumenes lemez fajsúlya kicsi, így nem terheli a tetőszerkezet. Merev, mozgásra nem hajlamos födémen készülő nem járható tetőszigetelések kétrétegű bitumenes lemez csapadékvíz-szigetelésének felső rétege, záró lemeze. A szigetelő anyag fektetés során a lánghegesztővel a szigetelő lemez alsó felületét fel kell melegíteni, hogy a felület megolvadjon. Tetőzsindelyek rögzítésére használatos bitumenes zsindelyragasztó, amelyet kinyomópisztollyal viszünk fel a kívánt célfelületre. Sokáig ellenáll az időjárásnak, biztonságossá és tartóssá teszi a tetőt, védi az épületet, hogy a zsindely biztosan helyén maradjon.


Az ellenálló és hosszú életű zsindelyek sokféle stílushoz és tetőrendszerhez igazodnak a kerti házaktól a luxusvillákig. A GV bitumenes vízszigetelő lemez oxidált bitumennel, üvegfátyol hordozón, felső felületén finomhomok hintéssel. IcoPal Hydrobit GVoxid bitumenes vízszigetelés. Tartalmaz adót. Bauder speciális elasztomerbitumenes lemezek.


A standard lemezeknél hatékonyabb bitumenes lemezek. Párazáróként, alsó vízszigetelő rétegként, illetve többrétegű bitumenes vízszigetelés esetén zárólemezként is felhasználhatók. A kétrétegű bitumenes lemez szigetelés alsó rétegét -amennyiben nem lehet a teljes felületen lángolvasztani- mechnanikai rögzítéssel kell a födémhez erősíteni. A mellékelt képen egy régi EPDM gumiszigetelés volt, amit igen nagy költség lett volna elszállíttatni, mivel veszélyes.


Kérje ajánlatunkat! Charbit GV-hegeszthető bitumenes lemez. A lemezt önálló vízszigetelésre alkalmazhatjuk olyan területen, ahol nem áll fenn a szakítóerő hatásának veszélye. Húzóerőnek ellenálló lemezekkel kombinálva lapostetők vízszigetelő rétegrendjének belső rétege.


Egyrétegű szigetelés Egyrétegű bitumenes szigetelési rendszer a biztonságos csapadékvíz szigetelésért. A tetőszigetelési rendszer három. Toronto öntapadó bitumenes zsindely Miért válasszak zsindelyt?


Ha korlátozott a tető teherbírása alkalmazása különösen előnyös, mivel: könnyű hajlékony víz, por és légzáró Hol használhatom a bitumenes zsindelyt?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések