2018. február 28., szerda

Pur hab matrac

Azt gondoljuk, jelentősége olyan, akár a memory hab megjelenése volt annak idején. A jó hideghab matrac komfortos, tartós, légáteresztő, egyszóval minden tulajdonsága hozzájárul egészséges és higiénikus pihenésedhez. A hideghab nem keverendő össze más habanyagokkal (pl a habszivaccsal), összetevői és.


PUR -habból (habszivacs) önálló matrac is készíthető. Háromféle keménységben forgalmazzuk.

Lágy- hab a komfortért és a puhaságért. Félkemény- hab a tartósságért és a kényelmes, de fixen alátámasztott matracért. Matrac és én - Matracok az egészséges alvásért kiváló árakban. A kényelmes és az egészséges alvás elsősorban a minőségi matracok köszönhető. Szabaduljon meg gerincfájdalmától a kínálatunkból választott matrac segítségével.


Az eshopunkban talál puha, közepesen kemény, de nagyon kemény matracokat is. Ha ma valaki betéved egy matrackereskedésbe, vagy akár bármilyen nagyáruházba tapasztalni fogja mennyi habmatrac található. A habokat naygon régóta használja a matrac , de akár a bútoripar is.

Manapság minden habmatracról azt hallhatjuk ezek hideghab matracok. A többségük nem az. Erről részletesen fogok még írni, alapjaiban. Memóriahabos matrac - KOMBI 144M - Hab -Memory matrac.


Cégünk a Matrac Sztár Kft. A PUR-hab matrac lehet egyetlen réteg poliuretán hab vagy több rétegű, különböző típusú habok és anyagok kombinációja. A hab matrac hű a nevéhez, esténként Ön valóban pihe-puha vattába süppedve hajthatja álomra a fejét. A hab matracok nagy előnye, hogy rendkívül rugalmasak, valamint kiváló légáteresztő képességgel rendelkeznek, amely biztosítja a megfelelő szellőzést. A nagyfokú rugalmasságnak köszönhetően emelhető ágyrácsokhoz.


Jelenleg raktáron van! Vele együtt, a Matracok többi darabja is. Csak rendelje meg, és néhány nap múlva már a kézhez is kapja. Használja ki az ingyenes szállítást vagy a hűség klubunkat, és vásároljon kedvezménnyel. VISCO memória hab 11.


Felfekvés elleni matrac. A matrac alsó rétege tartós PUR hab , nem deformálódik. Az eredmény a matrac hosszabb élettartama és a minőségi alvás.

A matracrétegek speciális ökológiai és szagtalan HOT MELT ragasztási technikával kapcsolódnak, oldószer, káros anyagok és elpárolgás nélkül. Rácsszerkezetéből adódóan pont rugalmas. Könnyű, nagy légáteresztő képességű. Huzata antiallergén, levehető, fokon mosható. Hétvégi házakba , gyerekágyakba , vendégágyba kifejezetten alkalmas.


A matracot érdemes fix bordasorra vagy rugalmas. Kemény felületű matrac. A hideghab matracok alapanyaga egy poliuretán hab , amely két komponens vegyítésével levegő hatására habosodik. Minél nehezebb egy.


A mag: Az IKEA MATRAND matrac egy homogén szerkezetű regasztott lemezekből álló matrac. Ez egy teljesen átlagos, de teljesen egységes szerkezetű, megfelelő légáteresztő képességű normál hab. A as normál hab egy már viszonylag jó alátámasztást nyújtó mag, de ez a talán.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések