2018. február 27., kedd

Grafitos hőszigetelő lemez

Austrotherm GRAFIT. Szürke színű expandált polisztirol hőszigetelő lemez , amely különleges alapanyagának köszönhetően lényegesen alacsonyabb hővezetési tényezővel rendelkezik, mint a fehér színű változat. Hőszigetelés Hőszigetelés Áruház.


Akciós hőszigetelés árak, díjmentes tanácsadás. Grafitos hőszigetelő rendszer vakolattal.

Családi háza téli fűtési és nyári klimatizálás költségének a csökkentéséhez talán azt gondolja, hogy minél vastagabb lesz a homlokzat szigetelése, annál többet fog tudni megtakarítani. EPS G grafitos homlokzati hőszigetelő rendszer. EPS G azaz grafitos expandált polisztirol lemez épületek külső hőszigetelésére.


A népszerű fehér EPS hőszigetelő lapok mellett egyre többen döntenek a további előnyöket kínáló, szürke színű, grafitos hőszigetelő panelek mellett… Építkezik? Találja meg a HOMEINFO-n a választ kérdésére! Baumit StarTherm EPS grafitos.


Amellett, hogy a két anyag alkalmazási területe és alkalmazástechnológiája megegyezik, és ezért a kivitelezés során nem lépnek fel extra költségek a grafitos lemez alkalmazásakor, – a grafit adalék hatására akár -kal magasabb hőszigetelő képességgel számolhatunk azonos vastagság mellett, vagy megfordítva: ugyanazt. A Hofstadter Tüzépen minden olyan hőszigetelő anyagot megtalálhat amely az építkezés során szükséges.

Forgalmazott márkáink minden esetben. A bevonatréteggel ellátott (azaz vakolható) homlokzati hőszigetelő rendszerekhez alkalmazott hőszigetelő lemezek, melyeket közvetlenül az alapfelületre rögzítenek. Mechanikai védelmüket a felületerősítés és a színezővakolatok együtt látják el.


A folyamatosan fejlődő technológiai lehetőségeknek köszönhetően egy minőségi szigetelőanyag került a piacra, amely magasabb hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik más lehetőségekhez képest, ez által hatékonyabb és tartósabb megoldást kínál a felhasználók számára. A grafitos hőszigetelés. Polisztirol ragasztó kg 3. Ez persze nyilvánvaló. A szigetelés vastagságát csökkenti magasabb hőszigetelő képességű szigetelő beépítésével. A hőszigetelő lemez vastagságát azonban nem növelheti a végtelenségig.


Ennek talán legjellemzőbb példája a grafitos hőszigetelő lemezek beépítése. A családi házakat leginkább polisztirolhab hőszigetelő anyagokkal szokták szigetelni. Igen közkedvelt szigetelési megoldás, hiszen kedvező árban kapható, és nagyon jó hőszigetelő képességgel rendelkezik. A hagyományos polisztirol (BACHL Nikecell EPS 80H) lappokkal szemben a grafitos tábláknak közel -al kedvezőbb a hőszigetelő képességük, de minden egyéb tulajdonsága (szilárdság, nedvességfelvétel, alak- és mérettartósság, éghetőség) azonos a két anyagnak. A komoly energiatakarékosságnak köszönhetően hamar megtérülő beruházás, mely nem csak az ingatlanának értékét, de életszínvonalát is növeli.


Az előző blogbejegyzésben leírtam, hogy miért lehet akár több nap is a hőszigetelésre kerülő színvakolat kötési ideje hideg és magas páratartalmú levegő esetén. A szigetelés anyaga a polisztirol mellett grafitos adalékot is tartalmaz, melynek következtében kb -al jobb a hőszigetelő képessége. Kimagaslóan jó hőszigetelő tulajdonsággal rendelkező homlokzati polisztirol tábla.

A szürke színű grafitos polisztirol hőszigetelő lemez speciális alapanyaga révén jóval alacsonyabb hővezetési tényezővel bír, mint a fehér változat. EPS Grafit - a hatékonyabb szigetelésért. Elsősorban homlokzati hőszigetelő rendszerekhez alkalmazzák.


A hagyományos EPS szigetelő anyagnál kedvezőbb hőszigetelési tulajdonsága miatt azonos szigetelési érték kisebb vastagsággal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések