2017. július 28., péntek

Zsindely érd

Fő profilunk a tető. Kastélyok, lakóházak, hétvégi házak, garázsok és melléképületek fedéséhez, kiváló minőségű tetőfedő anyagok óriási szín- és formaválasztékával várjuk kedves vásárlóinkat. Zsindely akció, olcsó zsindelyek, ajánlatok. ZSINDELY , alátétlemez, OSB lap, szellőző, tartozékok webáruháza.


Házhoz szállítás (akár ingyen), akciós. A zsindely felrögzítése hordozó rétegre történik ami lehet szárított deszka ,kellő vastagságú hajópadló ,vagy OSB lap is.

A zsindely fedés alá úgynevezett alátétlemezt kell rakni ami üvegszál erősítéses és a kellő vízzárást biztosítja ,főleg kis lejtésű tetőknél. Akciós zsindelyek, Osb lapok, tekercses zsindelyek, teljes tartozékkínálat! Rendkívüli szín- és formaválaszték, azonnali kiszolgálás! Tető- zsindely szaküzletünk minden kedves érdeklődőt szeretettel vár Érden és Óbudán egyaránt! Kérjen árajánlatot Érd közelében található építőanyag kereskedés, tüzép területen dolgozó válallkozásoktól.


HÍVJON MINKET MOST! Iso Paint tetőbevonatok és Villas zsindely a palatető bontás nélküli felújításához. Itt egyesül az ezerszer bevált zsindelyforma a csúcstechnológiás anyaggal, az alumíniummal.


Ez teszi a PREFA tetőfedő zsindelyt tökéletes fedőanyaggá – mindegy, hogy hagyományos tetőszerkezetekhez vagy modern építési formatervezéshez alkalmazzák.

A zsindely , tetőzsindely az épületfedések piacán a kerámia cserepek után legszélesebb körben használt tetőfedő anyag. A tetőzsindely számos előnyt nyújt tetőfedőknek, háztulajdonosoknak, építészeknek és ingatlanfejlesztőknek egyaránt. Arany Oldalak cégkereső adatbázisában. Jelenleg nyitva tartó Építőanyag kereskedés, tüzép Érd településen és további adatok mint cím, telefonszám és térkép. Telefonkönyv adatbázisában.


Az árak bruttó árak, a áfát tartalmazzák! A Tetőcentrum Magyarország Kft. Fennállásunk alatt több mint millió mtetőfedő anyagot, több mint millió mtető- és alátétfóliát és több mint 50. Riasztóbolt Érd -Budapest, Érd , Hungary. Nagyobb méretű konténerekben (1 m³) kizárólag könnyű hulladékot, szemetet, lomot tudunk szállítani.


Széles választékkal, barátságos árakkal, széleskörű szakértelemmel és naprakész információkkal várunk minden kedves Érdeklődőt boltjainkban. Cégünk immáron éve igyekszik ügyfeleink minden álmát valóra váltani. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a lehetőségek. Velencei úti zöldséges, Vásárlás és kiskereskedelem, Velencei út Érd elérhetőségei, térképes helyadatai és útbaigazítási információi. Találja meg az Ön számára legmegfelelőbb céget!


Előkészített palatető felületre teljes felületen Villas 3D hatású, mintás, modifikált bitumenes zsindely gázlángos ráolvasztása. Cserepeslemez, LINDAB lemez, réz lemez, trapézlemez felrakása, pala felújítás. A cserepeslemez kiválóan alkalmas tetőfedésre, megjelenése illeszkedik a kor igényeihez, súlya csekély, szerelése gyors és rendkívül egyszerű.


Várjuk Önöket rengeteg, a tetőfedés nélkülözhetetlen elemeivel.

Dabason található építőanyag kis-és nagykereskedelemmel foglalkozó Áruházába felvételt hirdet több osztályra áruházi eladó- pénztáros munkakörbe. Csajok cukik, már csak ezért is érdemes oda menni. A zsindelynek köszönhetően a háztulajdonosok, valamint az építészek is bátran szabadjára engedhetik fantáziájuk és kreativitásukat, nem kötelező a jól megszokott, hagyományos egyenes felületű tető szerkezetekben gondolkozniuk, hiszen a zsindely formálhatóságának köszönhetően akár egy ívelt felszínt is könnyedén.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések