2017. július 31., hétfő

Beltéri tolóajtó árak

Gyakori probléma, hogy a beltéri ajtók számára egyszerűen nincs elegendő hely. Ez leggyakrabban a konyhákban és a fürdőszobákban történik meg. Ilyen esetben is a tolóajtó használata lehet a célravezető megoldás, ami a hasznos alapterületből minimális részt vesz el.


Tolóajtó választás, azaz milyen tolóajtót vegyünk? Mennyibe kerül a tolóajtó ? Mindez azt jelenti, hogy nem csak gyártónként, de ajtótípusonként is változó árakkal találkozhatunk.

Minden esetben kiinduló ár az egyszárnyú ajtó ára. Ehhez jön hozzá a fal előtt futást. A falban futó beltéri tolóajtó szerkezete egy kissé bonyolultabb, ugyanis itt egy vezető-tartó szerkezetet, ami egy gipszkarton szerkezet tartóváza, először be kell építeni a kívánt falszakaszra, majd az ajtólapokat felszerelni a futószerkezettel együtt a sínre, nem megfeledkezve a végütköző-csillapító elemekről, majd ha ez kész, következhet a burkolás gipszkartonnal.


Egyszárnyú falba futó tolóajtó tokszerkezet vakolható és gipszkarton falhoz. Eclisse Unico a gyártó alap modellje, mely a legjobb megoldást nyújtja a kihasználatlan helyek megszüntetésére, és tökéletesíti az otthona vagy irodája praktikus helykihasználását. A falban futó tolóajtó esetében maga az ajtólap a vasalattal egy ajtónyílásban mozog, amelyet eltakar egy gipszkarton vagy egyéb épített fal. Előnye az, hogy a fali rendszer igen esztétikusan megtervezhető, az ajtó nyitáskor nyomtalanul eltűnik.


A hátránya, hogy az épített fal miatt nagyobb a helyigénye és a kiépített.

Beltéri ajtók egyedi és szabvány méretben is. CPL, dekor, festett, furnér, toló és nyíló kivitelben kedvező áron. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. A Modernkeretes Stanley tolóajtó kedvező ára mellett modern kialakítású keretprofilja és gazdag színválasztéka miatt igen népszerő Vevőink körében. A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében.


Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az Elfogadás gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát. Vannak olyan helyek a lakásban, ahol a tolóajtó használata a legmegfelelőbb választás. Egyedi igényekre szabva kínálunk számtalan variációt! Fa beltéri ajtó több típusban (fenyő, dekorfóliás, furnér, HPL, CPL) és színben. Kedvező árak garantált minőség.


A tolóajtók népszerűsége töretlen, hiszen praktikusak, helytakarékosak és sok esetben esztétikusabbak, mint a hagyományos nyíló beltéri ajtók, ráadásul ma már elfogadhatóan olcsóak is. Magyarország, kínál-kiadó: 2hirdetés – toloajto. Bruttó fogyasztói ár :150. Lenteam beltéri üvegajtó és üveg tolóajtó.


A tolóajtó egy praktikus, helytakarékos megoldás, mert a nyíló ajtók nem veszik el a teret. Nem beszélve arról, hogy teljesen egyedi megoldásokat lehet megvalósítani! Gratulálok a tervezőknek, és a kivitelezőknek!

Falba építhető Eclisse tolóajtó — Olasz gyártmányú gipszkarton vagy vakolt tégla falba építhető rejtett szerkezetű beltéri ajtók, akár egyedi méretben is. Műszaki leírások, ajtó választék, magyarországi forgalmazók, akciós árak. Bonyolultabb fafurnér vagy festett beltéri ajtó megrendeléseknél, ahol több, mint 2felület, üvegezési és rajzolati minta áll rendelkezésedre, ajánlott az időpont egyeztetés, s lehetőleg minimum 1-nyugodt órát szánj a tervezésre, hisz amint azt a fent leírtak sejttetik, rengeteg izaglmas variáció merülhet fel.


Dekor és CPL beltéri ajt. Fa tolóajtó szett 95x214cm. ASTOR - harmonikaajtó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések