2017. július 21., péntek

Hegesztett háló súly

Weboldalainkon csak a járatosabb hegesztett háló és betonháló távtartó termékeinket tüntetjük fel, egyéb a termékcsoportban nem szereplő termékeinket kérjük keressék munkatársainknál, vagy kérjenek rájuk árajánlatot itt a weboldalon az ajánlatkérés megjegyzés mezőjében! Egyedi árak nagyobb tétel heggesztett. Lyukosztás: 150mm x 150mm.


Jól ismert még vasbeton háló , síkháló vagy éppen a vasbeton síkháló elnevezés egyaránt. A betonacél háló nem más, mint megadott osztásközzel elhelyezett betonacélok két irányba futtatva, összehegesztve ( hegesztett háló , hegesztett síkháló).

Rendszeresen raktáron tartott hegesztett építési síkhálók hidegen bordázott betonacélból. Laposacél, köracél, négyzetacél, szögacél. Drótfonat gyártás 3m magasságig féle lyukosztással. Vadháló, hegesztett háló , csirkeháló, oszlop, táblás kerítés, huzal, kapu és minden más egyéb kerítéshez szükséges anyag kis - és nagykereskedelme. Anyagminõség: BHB 55.


A hegesztett acélháló az építőipar egyik legfontosabb kelléke. A lakossági felhasználása is jelentős. Nyomtassa ki a term.

Kerítések fémből háló , nagyon népszerű. Megtalálhatja őket mindenütt a városi és a vidéki területeken. Csavart szálkötéses és hegesztett vadháló normál, sűrített és erősített kivitelben! Betonacél, betonvas termékeinket 6-40mm átmérőben, 6-12m szálvasakkal forgalmazzuk. Ezen felül választhat, hogy feldolgozott (hajlított, méretre vágott), vagy nem feldolgozott ( súly , szálvas) szerint szeretne vásárolni.


Betonacél, hegesztett síkháló, zártszelvény, acéllemez, cső, szeg, drót, drótháló és egyéb kapcsolódó illetve kiegészítő termékek. A gyártás során egy sor párhuzamos acél szálat rögzítenek pontos térközökkel. A síkháló, hegesztett háló kiválasztása során több méretet is figyelembe kell vennünk úgy, mint a hossz, szélesség, kiosztás és az anyagvastagság. Hegesztett hálók nagyker áron , folyamatos akciók.


Vasháló, síkháló, hegesztett háló méret , Háló súly. Pont hegesztett háló Konténerháló. Ez az, amely védi a hálózatot a kedvezőtlen időjárási viszonyoktól, beleértve az UV sugárzást is. Kötegbontással db alatt Kötegbontás nélkül db felett. FA törvény alapján a fordított ÁFA hatálya alá tartoznak.


Bruttó árakat tartalmaz. Tisztelt Partnerünk! Ezzel a Méret- és súlytáblázattal segítséget kívánunk nyújtani Önnek a rendelések feladásánál, illetve az áru átvételénél.

Evrosetku a gyártó olyan termékeket helyez el, amelyek magas védő- és esztétikai tulajdonságokat ötvöznek. A keresztmetszet kialakításakor nincs hegesztőgép. Táblaösszekötő M alakú, rozsdamentes: Akkor szükséges, ha a táblák toldása nem az oszlopokhoz esik. A Merkury Market weboldalán cookie-kat használunk.


Ha nem fogadja el a cookies használatát, blokkolja a webbongésző beállíttásait. Minden ami a kerthez, teraszhoz vagy a kültérre kellhet egy helyen kedvező áron a Merkury Market webáruházban. Vásároljon kaput és kerítést kedvező áron! A termék ára: Érdeklődjön.


Ajánlat listára db KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK. Ez utóbbi lehetőség van a legalacsonyabb súly , így választjuk gyakrabban. Bármi átfedő anyag választja, meg kell levágni a sarok hegesztve az egész belső felülete a tartót. Vigyázz a folytonosság a varrat - vegye meg a kezét hegesztési lehetetlen, hiszen ezután újra hegesztett rúd vagy nettó nem fog működni.


HEGESZTETT BETONACÉL SÍKHÁLÓK. A háló hidegen bordázott huzalból készül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések