2017. július 4., kedd

Leier piazza 10x20x6 cm szürke

Leier PIAZZA térkő. Sík felület, egyenes vonalvezetés, egyszerű formavilág. A széles méretválaszték gazdag lerakási mintavariációkat eredményez.


Változatos formavilágot alakíthat ki a színek kombinálásával. Kattintson a képre, és nézze meg a burkolatot!

A Piazza már sokszor bizonyított. Most új kihívást keres. Tetszik Önnek a Piazza szürke járda burkolata antracit díszítéssel? Egyenes vonalvezetés egyszerű formavilággal az őszi lombok.


Nem csak akciós termék érdekel Csak akciós termék érdekel. Termékek darab termék. Azonos méretrendszere miatt ideálisan kombinálható más térkő típusokkal is.

Képzelje el, hogy a színek és mintázatok tetszőleges kombinálásával Piazza burkolata milyen látványt nyújt majd kertjében? Már látja is maga előtt kertje bur. A megadott térkő ár a kiskunlacházi gyárban érvényes gépkocsira rakva. A termék csak egész raklappal rendelhető, a megadott ár nem tartalmazza a raklap betéti és használati díját.


Kedvező szállításról kérje ajánlatunkat. Az oldalunkon jelzett térkő árak BRUTTÓ árak, az ÁFÁT tartalmazzák! Piazza rendszerünk egyenes vonalvezetésével a klasszikus presztízs megtestesítője. A burkolat mintázatából adódó igényesség nagyobb tereken mutatkozik.


Nagy méretválasztékával, számos lerakási mintavariációjával új megjelenéshez segít minden burkolatot. Az igazi atmoszférát a térkő zseniális egyszerűsége biztosítja. Csekényi építőanyag kereskedés, webáruház, árlista. Kérj ajánlatot online vagy gyere be hozzánk személyesen!


LEIER Piazza – Szürke (20x20x6) Kapcsolódó termékek. Vastagság és cm. Fuego térkő Antico Mix.

Kerti szegélykő barna. Tételszám Tétel szövege Menny. Egység Anyag egységár Díj egységre Anyag öss. Kérj egyedi árajánlatot bármely építőanyagra ONLINE. További Extra árak teljes házas építkezés esetén.


A-Z-ig országos kiszállítással. Prémium kertéP ítési termékek. Gyárból történő szállítás esetén a térkő ára 3.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések