2017. július 24., hétfő

Babatakaró méret

Egyedileg készült baba és felnőtt textíliák készítése. Hímzett babatakarók, szoptatós párnák, díszpárnák. Falvédők nyomott mintás és applikált egyedi mintákkal.


Segítség a vásárláshoz: Babatakaró , gyerek takaró, babapléd Plédekre és babatakarókra biztosan szükségetek lesz, akár otthon, akár séta vagy épp bevásárlás alkalmával, bármilyen évszakban születik is a kicsi. A vidám, mintás, színes, pihe puha babatakaró másodpercek alatt könnyű álomba ringatja a babádat, és segítenek neki végig aludni az éjszakát.

A babatakaró könnyen, és gyorsan megszára színtartó, akár magas hőmérsékleten is többször moshatod anélkül, hogy bolyhozódnál, fakulna, vagy veszítene a puhaságából. Hunyd be a szemed és emlékezz vissza, hogy milyen érzés egy frissen húzott ágyba belefeküdni. Kötéstechnika: könnyű.


Hozzávalók a kötéshez: 4g vastag bébi akrilfonal, 5-s kötőtű. Aktuális Babatakaró ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat!


Pléd kisbabáknak - Színes, vidám mintával (léghajós) - Kapucnis kivitel - × cm-es méret - Finom, puha pamut belsõ, polár külsõ - Kék változat éretû kapucnis pléd kisbabáknak, léghajós mintával, kék színben.

Baba wellsoft takaró ( méret : 70xcm), Baba wellsoft takaró Puha wellsoft anyagból készült babatakaró , fiús vagy lányos mintával Anyaga: 1 poliészter Minőség: I. Gyártó: Asti, Magyarország A termékeknél megadott életkor irányadó! A FEHN babatakaró koala mintájának és puha anyagának köszönhetően kellemes alvást biztosít gyermekének. Mosógépben könnyedén mosható. Baba és gyerek takaró ágyneműhöz a piacvezető babaáruházlánctól. Szállítás készletről.


Vezető márkák, kedvező árak, akciók. Babatakaró rágóka szett nyári pamut muszlin nagy méret , A muszlin takaró nagyon puha és jól szellőzik, ezzel kiváló komfortérzetet nyújt a picineknek. Kisbabája garantáltan jól fogja érezni magát.


Gyártó: Andrea Kft. Magyarország A termékeknél megadott életkor irányadó! A takaró bababarát, antiallergén.


Maci, nyuszi, róka babatakaró (rózsaszín-szürke) 5. Ft Csokibarna-bézs babafészek, kivehető, plusz fekvőbetéttel 8. Mérettáblázat segitégével könnyen megtalálja babája méretéhez illeszkedő ruháknak a méret arányát!

Amennyiben ez nem sikerül vegye fel velünk a kapcsolatot! Kedves mintás, puha babatakaró a legkisebbek számára méretezve. Pihe-puha babatakaró – M méret. Minta Legyen rajta név?


Minden szülő szereti, ha pici babája nagyot alszik. A fogfájós időszakban sajnos ez nem túl gyakran fordul elő, így a rágókáink mellett, szeretnénk Zoé nyári duplagéz anyagú takaróival hozzájárulni a legkisebbek alvásához is. Bővebb leírás lejjebb!


EGYEDI FÉNYKÉPES TAKARÓK, Lepd meg gyermeke rokono baráto ismerősöd egy egyedi fényképes takaróval. Kérheted grafikával, logóval, vagy akár kedvenc meseszereplővel. De akár több fényképet is rávarázsolhatunk egy takaróra, a lehetőségek határtalanok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések