2017. július 20., csütörtök

Garážové brány

Naše brány sú ideálnym riešením pre novostavby, prístrešky a aj pre staršie domy, kde je potrebné vymeniť starú bránu za novú. Ako z mála firiem predávajúcich garážové brány na Slovensku, sa zaoberáme aj konštrukčnými úpravami stavebných otvorov pre garážové brány. Ponúkame typov garážových brán pre domáce i priemyselné využitie.


Vyberajte z množstva vzorov farieb a prevedení ako sekcionálne, krídlové, rolovacie alebo vonkajšie posuvné brány. Najpredávanejšou bránou na Slovenskom trhu je tá sekcionálna brána.

Okrem toho sú optimálne utesnené na všetkých štyroch stranách vďaka trvalo elastickým tesneniam odolným voči poveternostným vplyvom. Exteriérové horizontálne žalúzie sú moderným a esteticky vyváženým tieniacim prvkom. Rolety predstavujú vysokú ochrana exteriéru pred slnečnými lúčmi, ale a. Ako tradičný slovenský výrobca garážových brán Vám garantujeme zodpovedajúcu kvalitu a prijateľné ceny.


Našou prioritou sú priania našich zákazníkov, preto vám ponúkame možnosť využiť náš konfigurátor a navrhnúť si dizajn brány podľa svojich predstáv. Sekčné garážové brány , niekedy tiež nazývané sekcionálne brány sú spojením a zároveň evolúciou rolovacej a výklopnej brány. Sekčné panely sú podstatne väčšie než lamely rolovacích brán a postupným lámaním jednotlivých sekcií sa brána zasúva až ku stropu.

Už rokov sa aktívne venujeme dodávke, montáži a servisu brán všetkých druhov. Tak isto ako každá spoločnosť, aj my sme si hľadali svoje miesto na trhu, značku, za ktorú postavíme svoje meno a taktiež aj zamestnancov – náš profesionálny tím pracovníkov so živým záujmom o problematiku brán nielen ako obchodovateľného tovaru, ale aj z pohľadu. Posuvné brány , samonosné brány a krídlové brány. Pre akú bránu sa rozhodnúť? Samonosná alebo koľajová?


Klasická alebo krídlová? Stavba vo vlastnej réžií? Alebo u odborníkov na klúč? Neváhajte nás kontaktovať. Radi Vám pomožeme s rozhodovaním.


Hlavnými výhodami sú hmotnosť, tepelnozolačné vlastnosti, farebná variabilita. Tento typ brány je atraktívny aj pre jej možnosť použitia na zabezpečenie vchodu, výkladu, prípadne presklenej fasády. Rolovacie garážové brány dodávame len s automatickým pohonom. V rámci sekciových brán tvoria priemyselné garážové brány samostatnú kategóriu. Oproti privátnym garážovým bránam spĺňajú naviac ďalšie technické požiadavky, ktoré sú stanovené pre priemyselne využívané brány.


Máme ponuke viac ako typov brán v stovkách farebných a dizajnových prevedeniach.

Vhodné riešenie pre rodinné domy a vjazdy do dvorov. Brána s ručným ovládaním alebo ako brána s primeraným nastavením hnacieho systému. Po inštalácii samonosnej brány získate tieto výhody: Koľajové brány využijete hlavne tam, kde nemáte dostatok priestoru pre samonosnú bránu. Na zváženie sú tiež mierne nižšie náklady na. Kvalita a pekný vzhľad patria dokop.


Sign in to like videos, comment, and subscribe. Garážové brány sú nevyhnutným prvkom každej garáže. Od správnej voľby typu brány bude závisieť na následnej prevádzke garáží.


Nákup brány je investícia na niekoľko rokov, takže stojí za to zvážiť, aká brána bude vaša najlepšia voľba. Pri absencii priestoru pred garážou najlepším. Neodmysliteľnou súčasťou sortimentu, ktorý máme v ponuke sú pohony na diaľkové ovládanie ako pre garážové dvere tak aj pre exteriérové brány s možnosťou komfortu na otváranie garážových dvier alebo vstupných brán priamo z Vášho automobilu.


Bočné garážové dvere sú prispôsobené farbe brány a jej lisovaným detailom, poskytuje pohodlný prístup do garáže bez nutnosti otvárania brány. Aplikáciou syntetickej fólie na takmer všetky časti dverí a použitím dekoratívnych prvkov podľa vzhľadu brány sa dá dosiahnuť ucelený vonkajší vzhľad garáže.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések