2017. július 11., kedd

Vizes pince

Régi, vizes falu, salétromos családi házak, templomok, kastélyok, pincék és alagsorok kapilláris és oldalirányú vizesedés megszüntetésével és egyéb épületek falainak kiszáritásával, szárazon tartásával, szigetelésével és vízbetörések megszüntetésével foglalkozunk. Ha a légtérben nagy mennyiségű nedvesség található, az ipari páramentesítő gépek biztosítják a gyors párátlanítást. Ipari gépeink használhatók pincék, lakáso.


Cégünk vizes , nedves, salétromos fal, ház, lakás, pince , épület utólagos szigetelésével foglalkozik, melyet korszerű falbontás nélküli technológiával valósítunk meg. Gyors állapotfelmérést, szaktanácsadást, műszeres vizsgálatot és árajánlat készítést végzünk.

Vízzáró, de páraáteresztő rugalmas vízszigetelés, mely tartósan megoldja a pince szigetelését, akár talajvíz esetén is. A vízszigetelés vakolható (légpórusos vakolat ajánlott) illetve burkolható hidegburkolattal. SALÉTROMOS, NEDVES, VIZES , PENÉSZES, DOHSZAGÚ, talajvizes, dohos, párás fal, falvizesedés, vizes pince elleni védelem akár TÉLEN IS! Jelentkezzen most épületdiagnosztikai, épületfelmérési szolgáltatásunkra, mely alapján azonnali és pontos tájékoztatást kaphat a felmerülő költségekről, az alkalmazható falszigetelési technológiákról. A legfontosabb kérdés a beázás felismerését követőn, hogy mennyibe fog ez kerülni nekünk.


Egy utólagos pinceszigetelés ára függ az adott eljárási típustól, a pince nagyságától, kiterjedésétől, illetve mélységétől, továbbá a különböző cégek különböző ajánlatától. Minden általunk elvégzett munkára év a garanciát vállalunk. Speciális szárazhabarcs segít a nedves falakon.

Sok épületnél gondot okoz az elmaradt, vagy szakszerűtlenül, hanyag módon beépített víz- és talajnedvesség elleni szigetelésből eredő állagromlás, esztétikai károsodás, a használhatatlanságig fokozódó vizesedés, salétromosodás, vakolatlehullás. Ezt megelőzően az épület körüli járdákat, burkolatokat el kell bontani a lehető legkisebb rombolással. BUDAPEST MINDEN KERÜLETÉBEN, AZ ORSZÁG MINDEN TELEPÜLÉSÉN, A DUNAKANYAR, A BALATON, A VELENCEI TÓ MELLETTI TELEPÜLÉSEKEN!


Vizes pince kiszárítása. A helyszínen felmérjük és a. Eleinte én is kicsit szkeptikus voltam, de látva a levegőből kinyert víz mennyiségét, és a pára csökkenését, már tudom, hogy jó döntés volt a párátlanító. Ehhez jön még az épület, a pince falainak anyaga.


A megoldás a szárítóvakolás előtt szerkezettisztára kell pucolni a falat szükség esetén a fugákat is ki kell tisztítani 5-cm mélységig, és egy speciális anyaggal kristályosítani kell az oldalfalakat 2-rétegben. Ez azért fontos hogy a pince oldalfalai az oldalsó víznyomásnak nedvesedésnek is ellen tudjon állni. A vizes , penészes falak az egészségre és az épületre gyakorolt hatásai: A nedves falak erős, kellemetlen dohszagot árasztanak, ezen kívül az ilyen helyiségekben hőérzetünk is alacsony, a fűtési költségek pedig jóval magasabbak a száraz falú helyiségekhez képest, mivel a vizes fal jelentős hőenergiát von el a környezetből. Megszüntetjük a penészt, a nedvességet és a nyirkosságot a pincéjében az EU-szabványok alapj. Több alkalmazott technológia, még több szakértelem, kevesebb költség.


Mindenki találkozott már vizes , nedves, dohos, penészes épülettel. Talán ez a legkellemetlenebb probléma az épület szerkezetében. Nem utolsó sorban hosszútávon egészségügyi problémákat is okoz, ( asztma, allergia, ízületi gyulladás, és még sorolhatnám ) de mindez megszüntethető megelőzhető technológiánk. The term is also used for the chief administrators of Upper and Lower Egypt during the times when the administration of the country was headed by two officials, thus there was a vizier for the North (Lower Egypt, the Nile Delta), and a vizier for the South (Upper Egypt).


Ilyenkor nem biztos, hogy alulról is vizes a fal, hiszen lehet, hogy nem az egész fal készült ilyen téglából.

Foltokban jelenik meg a víz, nem egységesen. Elkészült az utólagos vízszigetelés, de a vakolatot nem cserélték le légpórus vakolatra, vagy egyszerűen mészhabarccsal javították ki a vizes , salétromos vakolatot. A nedvesedő pince nem csak egészségügyi kockázatot jelent, hanem a funkcióját sem tölti be, hiszen szinte teljesen ellehetetleníti a tárolást. Az utólagos pinceszigetelés segíthet a problémán!


Használja ki Ön is ajánlatunk és nyerjen vele száraz, tiszta, jól használható pincét, ami valódi segítséget jelent a. This is a free and comprehensive report about vaporex. A vizes , dohos, penészes pince utólagos vízszigetelésére és hőszigetelésére ad tanácsot írásunk. Találja meg a HOMEINFO-n a választ kérdésére! A vizes nedves falú lakásoknak számos kellemetlenségei vannak.


Egészségkárosító és számos légúti betegséget előidézhet. A ház szerkezetének romlását is idézheti elő, (pl. fagy) – folyamatos kellemetlen szagok keletkeznek a dohosság miatt – esztétikai károsodás foltos, penészes, lepergő vakolatú fal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések