2017. július 4., kedd

Csúszásmentesített rétegelt lemez

Magyarországon gyártott, csúszásmentesített nyír rétegelt lemez kedvező áron, számtalan kivitelben, kiváló minőségben. Többféle méretben, vastagságban, kültérre-beltérre egyaránt, akár erősen nedves helyen is használható. Alkalmas teherautó platónak, színpadnak. Egyik oldalán csúszásmentesített (érdesített) kialakítású, a másik oldala sima. Olyan helyeken alkalmazzák, ahol a nagyobb szilárdság követelmény: járművek padlózatához, raktárak, állványok padlóihoz, galériák építéséhez.


Nyír rétegelt lemez egyik oldalon csúszásmentes másik oldalon sima sötétbarna fenolfilm bevonattal, OSBfutár.

Pannon Falap- Lemez Csak a fantázia szab határt. Készletes vastagságok: mm, mm mm, mm. Csúszásmentes rétegelt lemez készletről azonnal. Rendelésre: mm, mm, mm, mm, mm. Felhasználható: Felhasználás: magas terhelésű padlólemezek, járműpadló, állvány járólap, egyéb kül- és beltéri járófelületek készítése, színpa raktárpadló, lószállító autó, ipari gépek padlói, galéria építése.


A rétegelt lemez – a nedvességtartalom-ingadozásának következtében – mérettartása változhat, vetemedhet. A vetemedésnem képezi reklamáció alapját. A nedvesség felvételének megakadályozása érdekében a lemezek vágott éleit javasoljuk vízálló festékkel bevonni.

Nyír csúszásmentes rétegelt lemez - teherautó platónak ideális Kültéri felhasználásra is. Egy oldalt csúszásmentesített , másik oldalt védőfóliával ellátott rétegelt lemez. Nyírfa rétegekből ragasztott lap. Járműpadló, tehergépkocsi plató, dobogók, tribünök, színházi színpad.


Orosz nyír rétegelt lemez 1. Bükk rétegelt lemez 1. Nyár rétegelt lemez 1. Fenyő rétegelt lemez 1. Albasia rétegelt lemez 1. Meranti rétegelt lemez 1. Okomue rétegelt lemez 1. Több fafajból is készíthetőek, mind. Filmbevonatos rétegelt lemez. Azokon a helyeken teljesít jó szolgáltatot ez a rétegelt falemez, ahol emberek mozognak, vagy valamilyen extra mechanikai hatásnak vannak kitéve. Ilyen például egy plató, lépcső, valamilyen padlózat vagy teraszburkolat.


Víz és főzésálló tulajdonságával gyakori vendég ez a lap- lemez a hajóépítő üzemekben, de gyakran használják kültéri burkolásra is. A furnérozás és a bútoripar kedvelt anyaga, kizárólag beltéri alkalmazással. Extra vastag csúszásálló rétegelt lemez , ami targoncával, kisebb géppel terhelhető járható, kül- és beltéren egyaránt stabil és kompromisszumoktól mentes tartást ad külső és belső felhasználásra, bárhová jó választás.

A csúszásmentesített rétegelt lemez fedő rétegei kopásálló bükkfából, a belső rétegek nyárfából készülnek. A külső réteg be van vonva nagyon kemény időjárás és kopásálló impregnáló anyaggal. A kopásálló lemez két lapja nem egyforma, a felső résznek használt oldal csúszásmentesített felületű, a másik. SZÍNFURNÉROS RÉTEGELT LEMEZ CSER. A megbontott rakatok felső lapjait a hőségtől óvni kell.


Francia ágyba való RUGÓS (epedásnak is nevezik) ágybetétet rakott a földre, arra pedig 20mm-es zsalutáblát ( rétegelt lemez ) ehelyett szerintem megteszi a 20mm-es osb-lap is. Egy pár hónapja hirdette valaki, hogy van bontott. Ez a típus kiválóan használható nedves környezetben, esős. Ha a rétegelt lemez vizet kap, egyenletesen tágul az egész lap, gyorsabban kiszára és hamarabb visszanyeri az eredeti méretét, mint az OSB.


Sokoldalúbban felhasználható alapanyag, hiszen a különböző fafajokból készült rétegelt lemezek (nyír, nyár, bükk, fenyő, ceiba, okumé, meranti) eltérő tulajdonsággal és felhasználási területtel rendelkeznek. A terítéket úgy készítik, hogy az egymást követő rétegek száliránya. OSB tábla kedvező áron.


A BSH egy olyan építőanyag, amely mindenhol használható, ahol számít a teherbírás, a forma stabilitása és még a szépség is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések