2017. július 27., csütörtök

Fa alu ablak

Ablak és ajtó gyártás és forgalmazás fa és alumínium kombinációjával. Professziomális alu - fa és fa - alu ablakok és bejárati ajtók. Fa - alu ablakok Fa-alu ablak A nyílászáró belső fa felület meleg légkört teremt, míg a külső alumíniumborítás könnye stílusos megjelenést biztosít lakókörnyezetünknek.


Az alumíniumrendszerek mellet értékesítünk Alu - fa , műanyag, beltéri fa nyílászárókat és árnyékolókat. A -on is megtalálhat bennünket.

Európa legnagyobb fa nyílászáró gyártó és forgalmazó cégcsoportjának disztribútoraként, cégünk a Nivimo márkanév alatt kezdte meg magyarországi működését. Az első osztályú fa alapanyagok (meranti, tölgy, fenyő) használata, a csaknem fél évszázados szakmai tapasztalaton alapuló stabil gyártói háttér, valamint a modern vállalatirányítási. Akár bejárati ajtóra, akár ablakra, emelő tolóajtóra vagy árnyékolástechnikára van szüksége, a Jankó Ablak minden egyedi igényre magas minőségű, innovatív és exkluzív megoldást kínál, hogy otthona a környék legszebb ékköve lehessen. A fa ablakok a műanyag ablakokkal szemben sokkal inkább képviselik az egyediséget, a hagyományok tiszteletét.


Azok számára ideális megoldás, akik idegenkednek a mindent elborító műanyag áradattól és számukra érték a természetes anyagok használata, mely otthonosságot és kellemes közérzetet teremt. Fa -, vagy fa - alu ablakból csak drágát szabad venni! A drága faablakok azért drágák, mert három rétegből ragasztják.

Az ellentétes szálirányok kiegyenlítik egymást, és így az ablak nem fog vetemedni, évek múlva is természetesen könnyedén be fogja tudni zárni. Kül- és beltéri nyílászáróinkat, garázskapunkat, majd később kerítésünket is a Win-Door Kft. A kiváló minőség és precizitás a kft.


Fa alu ablakszekezet akár passzívházakhoz is Elegancia és design. A fa -alumínium nyílászáró családunk, amely tökéletes védelemmel rendelkezik az időjárás viszontagságiai elől. A termékek a fa nyílászárók minden szépségét megtartava és modern alumínium mindennek ellenáló képességét egyesítik. Az alu – fa szerkezetinkről több szakmai információ szerezhető a Műszaki leírások: Fa-Alu ablak és erkélyajtó menüpont alatt. Minőségi fa ablakok és ajtók, fa - alu ablakok = Délvidék Kft.


A fa ablak természetes szépségét élvezni kívánó személyek számára lazúrlakkok széles választékát ajánljuk. Nyílászáró: fa ajtó alu - fa ajtó műanyag ablak műanyag ajtó fa ablak alu - fa ablak bejárati ajtó beltéri ajtó tetőtéri ablak. Az ablak funkciója szinte semmit sem változott az évezredek alatt, gyártási technológiája azonban annál többet! Mi kizárólag a legmagasabb színvonalon előállított nyílászárókat kínáljuk. A Hofstädter cégcsoport nyílászárók gyártásával, építőanyag értékesítéssel és építőipari kivitelezéssel foglalkozik.


Amennyiben fa-alu ablak után érdeklődik kattintson ide. A gondosan kiválasztott építőipari alapanyagok és nemzetközileg is elismert beszállítókkal való együttműködés a.

Internorm, Internorm Ablak Kft. Természetes, otthonos és stabil Évszázadokon keresztül ablakokat kizárólag fából készítettek – minden ablak kézzel készült egyedi darab volt, pontosan a beépítés helyéhez és feladatához választva. A rejtett szárnyú elektromos ablak motorja lehetővé teszi a szabályozott természetes szellőzést az ablak nyitásával és zárásával az igényeknek megfelelően, ami által csökken az energiafogyasztás. Egyedi elképzelései alapján műanyag ablakokat, műanyag- alu ablakokat vagy fa - alu ablakokat gyártunk.


Végtelen számú lehetőséget kínálunk önnek ablakai kialakítására: széles választék áll rendelkezésére színekből, üvegekből, foganytúkból és nagy felüleltű üvegezésekből. AT Ablak -Ajtó Kft. Műanyag, fa és alumínium nyílászárok értékesítése, beépítése, bontása.


Kérje árajánlatunkat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések