2017. július 4., kedd

Trapézlemez súlya

Lakossági felhasználás esetén érdemes a T18-as trapézlemez profilt választani, amely cégünk legkeresettebb saját gyártású terméke. A trapézlemezek súlya 5mm vastagságban mindössze kb. Napjainkban a palafelújítás eléggé elterjedt dolog. Sok esetben a felújítandó tetők szerkezete nem bírna el egy nehéz beton vagy kerámiafedést, ezért praktikus a cserepeslemez.


A cserepeslemez súlya ~5-7kg (könnyebb, mint a pala), ezért a súlya miatt szerkezetátalakítást nem kell végezni a tetőn.

Tetőre a vastagabb bordázatú trapézlemez a jó választás. A vastagabb bordázat strapabíróbbá teszi a tetőt. Nagy előnye, hogy elvezeti az.


Egyértelmű, hogy ez az egyik legnagyobb előnye ennek az anyagnak, így tökéletes választás tetőfelújítás esetén. A teljes tetőszerkezet cseréje nélkül is egyszerűen és gyorsan válthatja le régi palatetőjét a szinte. Tisztelt Partnerünk!


Ezzel a Méret- és súlytáblázattal segítséget kívánunk nyújtani Önnek a rendelések feladásánál, illetve az áru átvételénél.

A eco típusú trapézlemez után az egyik legjobb költséghatékonyságú trapézlemez. Kevesebb bordázattal rendelkezik, viszont a borda közi merevítés és a trapézprofil oldalfában található enyhe hajtás merevséget ad a trapézlemeznek. Elsősorban olyan ingatlanok tetejére javasoljuk, ahol fa szerkezettel van kialakítva. A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában.


Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Polikarbonát trapézlemez. Erős ütésállóság, magas optikai tisztaság és kiváló fényáteresztés kominációja jellemzi, ezért ajánljuk ipari, mezőgazdasági, kertészeti.


A tetőfedő anyagokat forgalmazó cégek igen bőséges kínálattal rendelkeznek. Hullám-, trapézlemez és tartozékai. A vásárlókat hatalmas választék várja, olyannyira, hogy szinte már a bőség zavarával találják szembe magukat, de mégis vannak bizonyos szempontok, amelyek alapján döntenünk kell. T- T- T- TTrapÉzlemez , SzinuszhuLLÁMÚ illetve HÓDFARKÚ Cserepeslemez MÉRETRE GYÁRTÁS.


KÖZVETLENÜL a GyÁrtÓtÓl. Célunk a Pest és Jász Nagykun Szolnok megyei piacunk további bővítése és meglévő ügyfeleink további, magas színvonalú kiszolgálása. Egy cserepeslemezzel ellátott tető súlya akár a tizede (nem tévedés) is lehet egy hagyományos tető súlyának. Ezáltal nem csak a tetőre nehezedő nyomás mértékét csökkenthetjük, de lehetőségünk van arra is, hogy régi, korszerűtlen palatetőnket bontás nélkül (!) újjá varázsoljuk.


Forgalmazott termékeinket magyarországi gyártótól vásároljuk.

A lemezek súlya és vastagsága függ a hozzáadott üvegszál mennyiségétől. Minél több üvegszálat tartalmaz, annál erősebb és tartósabb. A fenntartható épületekhez modern és környezetbarát anyagok szükségesek. A Kingspan munkatársai mindig fejlesztik termékeinket és tevékenységeinket, figyelemmel a környezetre. Elérhető trapézlemez árak, első osztályú minőség, nagy színválaszték.


Gyártói Element trapézlemez árak a Tesz-Kft-től. Kiszállítás országosan.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések