2017. július 18., kedd

Szőnyeg házilag

Szőnyegtisztítás házilag mosóporral. Remek szőnyegtisztító szer készíthető mosóporból, melynek segítségével gép nélkül kipucolható a szőnyeg. Ehhez egy hagyományos mosóporból egy csapott evőkanállal tegyél fél liter langyos vízbe, majd adj hozzá egy evőkanál ecetet.


Jól keverd össze, majd a szőnyeg sarkánál. A fényes szőnyeg kulcsa.

Ezt figyeld: a burgonya fényesít. Fogj egy nagyobb krumplit, tisztítsd meg és vágd félbe, aztán ezzel egyszerűen dörgöld át a szőnyeg felszínét. A biztonság kedvéért kezd kicsiben, hogy lás hogy viseli a textil a megpróbáltatásokat.


Ha van otthon felesleges alapanyago könnyen készíthetsz te is dekoratív és hőtartó kis szőnyeget. Nem kell hozzá sok minden, és nem kíván különösebb kézügyességet sem. Maradék rongyból, szakadt törülközőből, régi trikóból, színes fonalakból is megszőhető a kis szőnyeg , ami utána. Szórj szódabikarbónát a foltra.


Ilyen egyedi, ám gyönyörű szőnyeget készíthetünk el házilag , mindössze pár régi pólóra van szükségünk hozzá.

A technika nagyon egyszerű, meg is mutatom hogy kell! A port foltokra is alkalmazhato de a teljes szőnyeget beszórhatod vele, ha fel akarod frissíteni. Egy színes szőnyeg bármelyik helyiséget fel tudja dobni a szobádban. Erre persze nem kell ezreket költene megmutatjuk, hogy készítheted el saját magad.


OTTHONKA Koszos a szőnyeged? Ettől az egyszerű házi szertől újra gyönyörű lesz A piszkos, elhanyagolt szőnyeg nem csak elcsúfítja a lakásodat, de a felhalmozódott allergén anyagok légzési nehézséget, súlyos betegségeket is okozhatnak. A tiszta szőnyeg fontos nem csak a lakás szépsége, de az egészség miatt is.


A szennyezett szőnyeg allergén anyagokat tartalmaz, melyek légzési nehézséget, betegségeket okozhatnak. Sok módja van a szőnyegtisztításnak, attól függően, milyen természetű a szennyeződés. Kezdd a takarítást porszívózással. Először mindig végezzünk egy apró kísérletet, ha házilag készített tisztítószert kívánunk alkalmazni. Nem lenne szép, ha a nappali közepén derülne ki, hogy a szer mondjuk, kifehéríti a sötét szőnyeget.


Természetes anyagokkal dolgozva egyébként ilyesmi ritkán fordul elő, de egy próba nem árthat. Tekerjük be a két gurigát szorosra. Vágjuk szét, hogy megkapjuk a gombolyagot, majd kössük fel a csúszásgátlóra.


Csomózzuk szorosra. Olyan sűrűn rakjuk a gombolyagokat, ahogy nekünk tetszik.

Igen ám, de ezeket a szereket nem tudjuk csak úgy leemelni a boltok polcairól, mert csak úgy lehet őket használni, ha kellőképp szakértők. Vágás és szőnyegszegés Fontos tudnivalók. PVC, műfű, autósszőnyeg):.


Tégla vagy négyzet alaprajzú vágatok szabását tudjuk díjmentesen elvállalni, amely egyszeri tekercsszélesség és egyszeri vágathosszúság vágását foglalja magában. Egyszerűen imádjuk az olyan kreatív ötleteket, amivel már használhatatlanná vált ruhadarabokat tudunk úgy felhasználni, hogy az ne csak dekoratív, de praktikus is legyen! A régi, sérült szegély eltávolítása után, a nagyteljesítményű szőnyegszegő gépünkkel a szőnyeg színével harmonizáló szegő fonallal újra szegjük szőnyegét.


Amennyiben arra lehetőség van és Ön úgy kívánja, nem vágjuk le a régi szegést, hanem kézzel lefejtjük, és ezután szegjük újra. A kárpittisztítást házilag megcsinálni semmilyen módon nem ajánlom, ugyanis a bútorkárpitokból sokkal nehezebb kiszedni a foltokat, és sokkal könnyebb maradandó károsodást okozni, egy szakszerűtlen tisztítással, egy, az adott szövethez nem megfelelő bolti szerrel! Gyepszőnyeg lerakás lépésről lépésre – 3.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések