2017. július 17., hétfő

Hullámpala elszállítás

Vagy egy hete db használt autógumit próbáltunk visszavinni az általunk ismert egyetlen hulladékudvarra. A kapunál hatalmas tábla hirdette, hogy itt x százmillió EU-s támogatásból épült hulladékgyűjtő telep. A hullámpala , vagy síkpala kivitelű, azbesztpala tető olcsósága miatt szuper alternatívának bizonyult a 60-as években.


Miután azonban kiderült róla, hogy anyaga, az azbesztcement rákkeltő anyag, egyre-másra próbálják lecserélni az aggódó háztulajdonosok. Nagyobb méretű konténerekben (1 m³) kizárólag könnyű hulladékot, szemetet, lomot tudunk szállítani. Rengetegen keresnek bennünket azbesztpala elszállítás ügyében.


Sajnos azbesztet nem áll módunkban elszállítani, mivel veszélyes hulladéknak minősül, és arra nincsen engedélyünk. Ennek kapcsán írnám le, hogyan is működik ez nyugaton. A bezzeg nyugaton. Kelet-Európa Misszió Alapítvány használt számítógép projektje: Felekezetközi szeretetszolgálatunk igen széles körben látja el tevékenységét. Számtalan alkalommal volt már szükség arra, hogy kórházakba.


Pala elszállítás megrendelése. A program keretén belül egy veszélyes hulladék begyűjtéssel, szállítással és ártalmatlanítással foglalkozó céggel (Design Kft.) együttműködve biztosítjuk a felújítás során keletkező veszélyes hulladékok elszállítását. A Depónia Nonprofit Kft. A bontásból megmaradt, azbeszt tartalmú hullámpala megfelelő lerakásáról is gondoskodni kell. Nem könnyű feladat, ezért gondoltam, hogy egy naplóbejegyzés erejéig megosztom a tapasztalatokat az erre járókkal.


A vegyes hulladék szállításról telefonon érdeklődjön! Bruttó árak, tartalmazzák az ÁFÁt, továbbá kis mennyiségek vásárlása esetére vonatkoznak. Nagyobb tétel esetén, illetve szerződéses Megrendelőinknek jelentős kedvezményeket tudunk biztosítani! Veszélyes hulladék szállítás és ártalmatlaníttatása.


Azbesztes pala, festékes doboz, fólia), olajos rongy, olajos kesztyűk, olajos papír, fáradt olaj. PALACSERE PROGRAM - A CREATON VESZÉLYES HULLADÉK ELSZÁLLÍTÁSI PROGRAMJA. Az egészségre káros azbeszt és bitumen tartalmú tetők felújítására az egyetlen, mind a lakók, mind a környezet számára megnyugtató megoldás a körültekintő bontás, és a veszélyes hulladéknak számító törmelék szakszerű ártalmatlanítása. Amelyik kategóriában nem választ ki semmit, azt a rendszer nem veszi figyelembe a keresésnél.


SZ és K jegyeken hulladékot nem fogad be. Hulladékgyűjtő udvarban is. Ha kiderül, hogy a pala azbesztet tartalmaz, kizárólag a hatályos törvények szerint járjon el a bontás-tárolás- elszállítás és mentesítés során.


A Saubermacher-csoport több évtizedes múltra visszatekintő szereplője a közép-európai hulladékgazdálkodási piacnak. Dinamikus fejlődése révén ma már kilenc országban több mint érdekeltséggel rendelkezik és nyújt környezetbarát szolgáltat. A CREATON több mint 1éves hagyománnyal rendelkező kerámia tetőcserép gyártó, amelynek a nemzetközi ETEX Csoport részeként a minőségi beton tetőfedő anyagok gyártásában is több évtizedes a tapasztalata. A szentendrei Városi Szolgáltató Nonprofit Zrt.


A járványügyi helyzet miatt a Sas utcai hulladékudvar továbbra is zárva tart, és szünetel a házhoz menő lomtalanítás is. Amennyiben hullámpala hulladékkal rendelkezik, azokat tegye raklapra, helyezze egymásra, és fóliázza le. Kérjük a hulladékot szelektíven gyűjteni és.


A raklapokat a megrendelőnek kell biztosítania! Tetőklinika - palatető szigetelés, lemezfedés, lapostető szigetelés, bitumen lemez szigetelés, teljes körű bádogosmunka, bitumenlemezes fedés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések