2017. július 26., szerda

Terasz burkoló lapok

A burkoló lapok ragasztása előtt kenhető víz elleni szigetelést is alkalmazni kell. Sok féle vízszigetelő anyag van forgalomban, ám nem mindegyik alkalmas kültéri vízszigetelésre. Az anyag árán spórolni nem érdemes, mert egy rosszul vízszigetelt terasz burkoló lapjairól könnyen átázhat a födém! Kültéri járólapok a Praktiker kínálatában.


Változatos és strapabíró kültéri gres járólapok több színben is elérhetőek.

Látogasson el webshopunkba! Gyártó: SAVOIA 10mm vastag exkluziv csúszásgátlós gres járólap: Termék: GEMME del GOLFO Multicolor Min. A WPC DECK Európa leggyorsabban fejlődő wpc burkolat márkája.


Mindenekelőtt ne feledkezzünk meg arról, hogy a csapadék a fugákon keresztül is bejut a terasz burkoló lapok alá! Ez egy bizonyos fokig természetes és káros hatásoktól mentes folyamat, ám ha egy fugarepedés felgyorsítja a víz bejutását a terasz burkolat alá, akkor a terasz felfagyás szinte bizonyossá válik. Viszont a rekeszöntéses lap nem térkő!


Kültérben (pld: terasz ) is használható, de lehetőleg óvjuk a csurgólétől. Javasolt fedett terasz alá, vagy télikertbe burkolatként.

Bel,- és kültérben egyaránt használhatók ezek a lapok , de a nagyon aprólékos típusok sérülékenyebbek, és fontos az állandó impregnálás. Az alábbi WPC teraszburkolat árkalkulátor segítségével mindössze a burkolandó felület területének megadásával kiszámolhatja leendő teraszburkolatának költségeit. Ezért a ilyen profilok megvédése miatt vízszigetelő lappal, vagy anyaggal védeni kell a káros. Leier terasz , járda és kerti lapok nagy választékban. Padlólapok vásárlása és rendelése az OBI-nál.


A forgalmazott padlólapjaink gres lapok. Méretválasztékuk a 10xcm-től a 60x1cm-ig terjed. Gyakori, hogy egy termékcsaládon belül 5-féle méret is megtalálható, amely együtt leburkolva egyedi felületek létrehozására alkalmas, vagy a különböző helyiségek, különböző mérettel való burkolását teszi lehetővé. Burkolat Webáruház, országos házhoz szállítás, kiváló árak, akciók, csempe, padlólap, burkolólap, járólap, fürdőszobai csempe, teraszburkolat, ipari.


A WPC teraszburkoló lapjai természetesen megvásárolhatók a Hofstadter Tüzép pilisvörösvári telephelyén. A teraszburkoló lapok megvásárlása. Termékeinket ( burkoló lapok , térkövek, viacolor, betonlapok) az év során folyamatosan kedvező áron kínáljuk vevőinknek. A mm vastag anyagában színezett kőporcelán lapok fagyállóak.


Burkolható kavicságyazatba, mint a tradicionális térkövek, vagy ragasztható hagyományos módon. Felhasználható még emelt, álpadló rendszerben is. Létezik fix vagy állitható magasságú rendszer, mellyel az esetleges szintkülönbségek korrigálhatók.


Cégünk, a Stone Concept Kft.

Ariostea porcelán lapok szakkereskedése. Természetes köveink többek között a Travertin, Vraca mészkő, Brazil pala, Ultravékony pala. Műhelyünkben konyhapultokat kvarc kompozitból és porcelán táblákból gyártjuk.


Terasz burkolás hibák folytatás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések