2017. július 11., kedd

Beton felújítás

Időtálló betonfelületek létrehozására két lehetőségünk van. Az egyik, a régi beton teljes elbontása, majd új kialakítása. A magas bontási költség és az időveszteség miatt érdemes a már meglévő felületre – természetesen megfelelő előkészítést követően – javítóréteget felvinni.


A beton felújítása során megkülönböztetjük az elöregedésből származó károk kijavítását és az új építményekben fellépő problémákat, amelyek többnyire technológiai hibákból (hiányzó szigetelés, kavicsfészek, nyitott pórusú szakaszok, kilátszó vasalat, szállítási károk, mint pl.: letört élek) származnak. Oldalunk segitséget kiván nyújtani a nem megfelelően kivitelezett, vagy régi, gazdaságosan nem elbontható, - új betonnal helyettesíthető aljzatok helyreállitásához.

Nincs menthetetlen beton ! Van lehetőség a porlódás, kagylósodás repedés megszüntetésére. A mai modern építőipari anyagok lehetővé teszik, hogy szinte minden igénybevételnek, és fizikai, kémiai behatásoknak ellenálló betont készítsünk. Ha a beton felülete csupán porlik, ám egyébként sima, akkor két rétegben felhordott betonlakkal ez a probléma egyszerűen megoldható. A padlónak ugyan színt nem a viszont némi fényt igen, és pormentessé, jól takaríthatóvá teszi.


A kültéri beton felújítás a házilag A megfelelő előkészületeket követően indulhat a tényleges felújítás, amivel kapcsolatban a legfontosabb szabály a keverési arányokhoz kapcsolódik. Betoncsiszolás házilag Betoncsiszolás házilag Sokan keresik a megoldást hogy lakásuk teraszuk, garázsuk padlóján saját kezük munkájával készüljön el a betoncsiszolás.

Egyrészt, betoncsiszolás Budakeszi, Betoncsiszolás Budaörs, betoncsiszolás Budapest, Betoncsiszolás Ér betoncsiszolás házilag, betoncsiszolás I. Kültéri beton kiegyenlítése hogyan? Adott egy m átmérőjű kör beton alap. Sajnos sikerült úgy összehozni, hogy a közepe mélyebb, kb cm-rel, mint a külső peremek, így a víz megáll a közepén. Ne firtassuk, hogy ezt hogy sikerült összehozni, már ebből kell dolgozni).


A kérdésem az lenne, hogy ezt hogy lehet. Azonban a legjobb minőségű beton is porlik. A beton szerkezete porózus, és folyamatosan kopik, porlik. A kisebb cementtartalmú betonoknál e kopás gyorsabb ütemű, több port képez, így kellemetlenebb, a jobb minőségű betonoknál is adott ez a probléma, ám kissé kisebb mértékű e folyamat.


Alapos takarítás után elég mm vastagságban fölvinni a régi felületre –, mert már ebben a vastagságban is stabil. Ha a lapos tető, a terasz szorul javításra vagy épp a kültéri járólapokat szeretné kiváltani, akkor is hasznos a Combimix. A bontási műveletek után jön a betonozás vízzáró beton felhasználásával, betonacél síkhálós támogatással. Fontos mozzanat a szigetelés pótlása sóder ágyazat lefektetésével, a talajpára ugyanis az egyik legfontosabb gyilkosa a földre épített terasznak.


Felújítás előtt álló lakások, üzletek esetén sok esetben igény van a régi, elavult hideg-, melegburkolatok, villamos hálózatok, szerelvények, beépített szekrények és nyílászárók elbontására. Bondex SOS teraszfelújító festék megsérült fára és betonra, erkélyre, teraszra, járdára, medencék körüli burkolatra.

Kitölti a repedéseket, védi a felületet a gombásodástól. Márvány és terazzo felújítás , betoncsiszolás 01. Fontos még a beton eligazítása és döngölése is, mert a keveréskor levegőbuborékok keletkeznek a betonba, és ezeket a döngöléssel el kell távolítani ahhoz, hogy tartós legyen a beton. Arra is figyeljen oda, hogy oda is döngölje be a betont, ahova az magától nem képes befolyni.


Cégünk minden ( beton , vasalt beton , tégla, Ytong, stb.) szerkezetű falazat, aljzat és födém vágását és fúrását vállalja rövid határidővel, gyorsan, szakszerűen, nagy pontossággal és mindezek mellett kedvező áron! A munkák során törekszünk megrendelőink elégedettségére és a falvágás minőségére. PRAKTIBAU CEMENTESZTRICH 25KG és még termék közül választhat a kategóriában.


BAUMIT ESZTRICH 40KG és még termék közül választhat a kategóriában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések