2017. július 11., kedd

Garázsajtó akció

Garázskapu kalkulátor. A szekcionált garázskapu árai a kalkulátorunk segítségével azonnal kiszámolhatóak! A Hörmann cég pedig megmaradt olyannak, amilyen volt.


Ma is a legismertebb garázsajtó gyártó cég, mely kiemelkedő megbízhatóságával, minőségével és nem utolsó sorban biztonsági megoldásaival egyedülálló a piacon. Nem véletlen, hogy a Hörmann kapukra év garanciát adnak.

Tekintse meg akciós garázskapu kínálatunkat és akciós árainkat üzleteinkben. Hőszigetelt garázsajtó akció ! Idén az akciós szekcionált garázskapuk 42mm vastag hőszigetelt elemekből épülnek fel, a belső oldaluk horganyzott. Az akciós kapuk, két kivitelben M közepes és L széles bordás kivitelben, szabvány, és akár egyedi méretben is elérhetők.


Webshopunk folyamatosan üzemel ,és fennakadás nélkül dolgozzuk fel a beérkező megrendeléseket. Az akciós ár bruttó nyíregyházi telephelyi ár mely a szállítási költséget nem tartalmazza. Országos kiszállítás és beszerelés.

Méretre gyártás alapáron. Gyors, pontos munkavégzés. Felár nélküli méretre gyártás, színre festés! Kiváló minőségű garázskapu elérhető áron!


Köszönjük érdeklődésedet. Bár ebben a helyzetben sokkal nagyobbak a mi költségeink is, mégis kötelességünknek érezzük, hogy segítsük a korona vírus elleni védekezést. Eredeti ötletünk az volt, hogy finanszírozzuk egy lélegeztető gép beszerzését, mert úgy hallottuk, hogy abból hiány lesz. Az ország több pontján várjuk szekcionált és billenő garázskapuk széles választékával!


Felhívjuk figyelmét, hogy Ön a személyes adatainak a KLING Kft-vel személyes, telefonos, elektronikus vagy egyéb kapcsolatfelvétel során történő megadásával önkéntesen és határozottan hozzájárul ahhoz, hogy az Ön személyes adatait a mindenkor hatályos jogszabályi rendelkezések betartásával és szabályzatunk szerint kezeljük és feldolgozzuk. Hõszigetelt szekcionált garázskapuja akár 2-nap múlva beszerelve. Személyes adatainak.


Hatalmas raktárkészlettel, gyors gyártási határidõkkel várjuk pomázi telephelyünkön. KÉRJE ÁRAJÁNLATUNKAT MOST, MINDÖSSZE PERC ALATT! Vásárlás: Elektromos garázskapu árak, eladó Elektromos garázskapuk.


Akciós Elektromos garázskapu ár!

Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Amikor garázskapu redőnyről beszélünk, illetve azon gondolkodunk, hogy megéri-e beszerelnünk, érdemes elgondolkodni, hogy mit nyerünk vele. A vírusok és baktériumok gyakran cseppfertőzés útján terjednek. A makacs kórokozók könnyen rátelepedhetnek az általunk leggyakrabban használt felületekre, mint például az ajtókilincsekre.


Redőny rendszerű garázskapuk esetében az árakat befolyásolják a redőny típusok, a színek és az automatizálás mértéke is. Az S, M, L lamella méretű redőnykapuk esetében az árak a redőnykapu nagyságával egyenes arányban nőnek. Mivel a garázsajtó nagy alkatrészei mozognak, azok könnyen megakadhatnak, és a szerkezet még összehajtva, vagyis a kapu nyitott állapota mellett is nagy helyet vesz el. Előnye viszont ennek a rendszernek, hogy a garázsajtón el lehet helyezni néhány ablakot. Ha a garázs a házzal egybeépült, esetleg műhelyként is szívesen.


Telepen belül: Gutenberg u. Itt az ősz, jönnek a hűvösebb napok. Pedig higyje el, ez nem is olyan nagy költség lenne! Rendkívül kedvező áron juthat most hozzá garázskapujához! Az akció ideje alatt elengedjük a beszerelési díj felét!


Az UMBROLL kínálatában szereplő ALUTECH szekcionált garázskapuk a biztonság, elegancia és megfelelő hőszigetelés jegyében készülnek. Bookmark the permalink. RenoMatic szekcionált garázskapu meghajtással együtt most rendkívüli kedvezménnyel vásárolható meg.


Találja meg a tökéletes kombinációt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések