2017. július 31., hétfő

Kőzetgyapot hőszigetelés

A gazdaságos és hatékony feldolgozás nélkülözhetetlen a hőszigetelő termékek elhelyezésénél, régi épületek felújításánál. Debrecen belvárosában épül a Párizsi Udvar projekt az Ybl-díjas Kováts András tervei alapján. Jelenleg a beruházás II. A beruházó által választott hőszigetelés a ROCKWOOL kétrétegű, vakolható, homlokzati, kőzetgyapot terméke: a FRONTROCK SUPER.


Kőzetgyapot hőszigetelés.

Miért ezt válassza? Mert kiváló természetes hőszigetelő anyagok akciós árak-on. Fújható kőzetgyapot hőszigetelés Ha egy lakás vagy ház nem jól szigetel, az sok bosszúságot képes okozni. A diszkonfort érzeten felül akár különböző betegségek melegágya is lehet az első lehülés ősz végén, tél elején. Ha pedig a hőszigetelés az amin gondolkodik akkor a egyedülálló hőszigetelő rendszer kínálatunkból választhat: Megtalálja a polisztirol lapos hőszigetelő rendszereket cm-től akár cm-es vastagságig, talál hőszigetelő rendszereket utólagos hőszigeteléshez, kőzetgyapot hőszigetelés is jó megoldás ha légáteresztő.


Homlokzati hőszigetelés - Vásárlás és KIVITELEZÉS egy helyen ! Budapesten és vidéken AKCIÓ, GARANCIÁLIS munkavégzés.

Hőszigetelő rendszerek, kivitelezés, tetőfelújítás, vakolatok. A leggyakrabban felmerülő anyagok egyike a sztirol, a másik a kőzetgyapot. Vakolható és lépésálló valamint általános felhasználásra PAROC ásványgyapot termékek.


A vastagság növelésével jobb hőszigetelő-képességet érhetünk el. Ajánlott vastagság az 5-cm-es hőszigetelés , de esetenként előfordulhat akár 10cm is. Arról azonban, hogy egy csempeburkolat, hogyan viselkedik majd a kőzetgyapot homlokzati hőszigetelés alatt, nincs információm.


Az teljesen nyilvánvaló, hogy ha már most nem elég stabil a csempe a homlokzaton, akkor le kell verni. A kőzetgyapot , lapok formájában kerülnek a piacra. A “sapka” tulajdonképpen egy kőzetgyapot rondella, amit a dűbel fejére kell rányomni a beütés után. Ezzel a módszerrel kizárhatók a nemkívánatos hőhidak is. Ezeknek a kedvező hatása korántsem elhanyagolható, mert a dübelfejek miatti hőhidak -al is ronthatják a hőszigetelés eredményességét.


A legáltalánosabban használt kőzetgyapot szigetelőanyag! Az anyagba bezárt levegő nem mozog és így nem is tudja átadni a hőfok különbséget! A pórusos anyag tehát szigetel és így lesz jó a homlokzati hőszigetelés is,mint pld: az Austrotherm, a Rockwool, a Styrofoam-Roofmate, a Pur szigetelés,vagy a kőzetgyapot.


Az árajánlatainkban vállalt kötöttségi idő általában nap.

Mészkövet, kokszot és dolomitot is kevernek hozzá. Igen sok kedvező tulajdonsággal rendelkezik, viszont árban drágább, mint a polisztirollap. Számos helyen alkalmazhatjuk hő- és hangszigetelésre. Sűrű szálas szerkezete jól elnyeli a hangokat, így a kőzetgyapottal történő szigetelés a forgalmas utak mentén.


A mindenki által jól ismert bazaltkő, mely a kőzetgyapot hőszigetelés alapanyaga természetes, nem éghető, nem zsugorodik, nincs hőmozgása, tartós és kiváló mechanikai tulajdonsággal rendelkezik. Ezért is készítették belőle korábban a kockaköves útburkolatokat. Környezetvédelmi szempontból sem jelent problémát, a kibontott kőzetgyapot nem minősül veszélyes hulladéknak.


A speciálisan homlokzati hőszigetelésre kifejlesztett kőzetgyapot szálainak -a a fára merőleges, és csak -a a fallal párhuzamos. Ez a műszaki megoldás egyrészt. A ROCKWOOL kőzetgyapot nem zsugorodik, nem roska nem boltozódik fel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések