2017. július 14., péntek

Schüco függönyfal

Köszönjük, hogy meglátogatta a Schüco honlapját. Egy immár több mint éves partnerség keretében licencpartnerként az ALUKÖNIGSTAHL látja el a Schüco képviseletét, Magyaroszágon is. E sikeres együttműködés alapján a magyarországi ALUKÖNIGSTAHL Kft. Schüco rendszerválasztékot kínálja Önnek az alumínium. Filigrán megjelenés az mm-es láth.


SCHÜCO BEB RT függönyfal árnyékoló.

A kis és nagy lamellás árnyékolók egyaránt elérhetőek a függönyfalak esetében, opcionálisan decentráltan vagy integrálva az. Tervezők és építészek számára a rendszer sokoldalúsága nagyfokú és kreatív játékteret biztosít. A bevizsgált rendszerekre támaszkodva különleges függönyfal konstrukciók is létrehozhatók. A variálhatóságot tovább szélesíti, hogy bármely Schüco -rendszer integrálható bele. SI ablak betételemek homogén olvadnak bele a függönyfal képbe: a kifelé nyíló bukó - vagy párhuzamosan nyitható ablakok kézzel vagy TipTronic meghajtás mellett működnek.


Schüco függönyfalak, függönyfal rendszerek, nyílászárók. Az oldal teljes funkcionalitásának eléréséhez engedélyezni kell a JavaScriptet. SI lizénás-osztóbordás alumínium függönyfal -rendszereinek alumínium szorítóprofilos ill.


A rendszer lélegzetelállítóan vékony megjelenésével a keretnélküli rendszerek megjelenését kínálja.

Ez a transzparens kialakítás, a nagy üvegfelületek és a nagy hőszigetelésű keretszerkezet. Az egyik legismertebb alumínium profilrendszer használatával, cégünk hasonlóan élenjáró kíván lenni, mint ahogyan a Schüco teszi azt a világon folyamatos innovációi által. Alkalmazásával egy széles körben elterjedt, változatos termékpalettával rendelkező rendszert ismerhetünk meg a magasépítésben.


SI alumínium függönyfal -rendszerek Az alumínium függönyfal -profilrendszerek. SI (Super Insulation, azaz „szuper hőszigetelésű”) változatainál az innovatív hőszigetelési koncepciónak köszönhetően újonnan kifejlesztett anyagokat alkalmaztak hőhídmegszakítóként, így sikerült az energiaveszteséget a minimumra csökkenteni. Két- és háromréte-gû üvegezés kialakítására (egyedi réteg-felépítéssel) egyaránt lehetôség van. HI blokkablak rendszerén alapul. Szinte keret nélkül biztosítja az átláthatóságot nagy üvegfelületek esetén is.


Ezáltal több energia állítható elő, mint amennyit az épület felhasznál, az intelligens vezérlés és tárolás pedig. A magas hőszigetelési érték és a kis beépítési mélység az építészek és a homlokzattervezők számára széles tervezési szabadságot nyújt. HI függönyfal , benne AWS BS. HI úszóablakokkal üveg pengékkel 5. Ezek az alumínium rendszerek lehetővé teszik koncepcionálisan teljesen eltérő függönyfalak és üvegtetők tervezését és.


A termék ezúttal nem magas műszaki tartalma miatt, hanem esztétikus megjelenésének köszönhetően került az érdeklődés középpontjába. Schüco Alumínium Függönyfal rendszerek és Üvegtetők. Ha függönyfal rendszerekre vagy alumínium homlokzatra van szüksége, az Aluprofnál megtalálja ezeket.


Talál nálunk ezen kívül még alumínium homlokzatot és. Schüco – a legújabb generációs függönyfal megoldások.

Best Western Plus Lakeside Hotel MKOSZ Edzőcsarnokában! A függönyfal nem más mint az.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések