2016. szeptember 30., péntek

Tondach twist xxl ár

A megfelelő típus és mennyiség kiválasztása után kérje egyedi árajánlatunkat. A lendületes felület-kialakítás egyedivé varázsolja a háztetőt, legyen szó akár új építésről, akár tetőfelújításról. TONDACH kerámia cserép akció.


Vďaka najmodernejším výrobným techológiám je spracovanie škridly mimoriadne precízne a na vysokej remeselnej úrovni. Pest megyei tüzépünkön.

A fent megadott ár db termékre vonatkozik! A BOLERO nyugodt rajzolatú felületével a mai kor építészetének legmagasabb elvárásait is teljesíti. Acestea sunt: de consum redus de materiale, costuri diminuate, o greutate mai mica a acoperisului, etanseitate perfecta.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Veľký formát škridle umožňuje jednoduchšiu a rýchlejšiu pokládku a vyžaduje menšiu spotrebu strešných lát, čo znamená že šetrí prácu pokrývača. XXL terakotta színű tetőcserép ára darabonként értendő!


NATUR line, COLOR line, PROTECT line és EXCLUSIVE line felületkezeléssel.

Akár--os ENGEDMÉNNYEL a gyári listaár alatt! XXL TWIST , XXL BOLERO terrabarna színben most SZUPER BEVEZETŐ áron ! A PILIS,a ZEMPLÉM, a KÉKES ívesvágású és egyenes vágású cserép téglavörös színben azonos AKCIÓS áron rendelhető! A legfontosabb ebben az évszakban egy házon a tető. Ha nincs rendes tető, tetőcserép, akkor rövid távon bukjuk a megtermelt hő nagy részét, hosszú távon pedig a tetőszerkezetet, statikai tartóelemeket, falakat.


Akciós termékek Újdonságok. Keresett kifejezés: Név szerint. Ide o 1 prírodný materiál, zdravotne nezávadný a plne recyklovateľný. Bolero XXL szellőzőcserép terrakotta.


Társaságainknál a konszern teljes kínálatát forgalmazzuk a különféle kerámia kiegészítőkkel együtt. A kínálat a natúr termékektől a különböző színű engóbozott tetűcserepeken át a luxus kategóriának számító mázas tetőcserepekig terjed. Nagyítás és további képek. Ft helyett - kedvezmény.


Az ajánlatkérő listámra teszem! További színekben is elérhető a termék. A nagy méretnek köszönhetően gyorsan és egyszerűen felrakható, emiatt a szokásosnál nagyobb tetőfelületű családiházak, társasházak, iskolák, kórházak és egyéb középületek közkedvelt terméke.

A közölt ár csak a tetőhöz szükséges egyéb tetőkiegészítők megvásárlása esetén. Porózus szerkezetének, és az égetési eljárásnak köszönhetően az optimális súly és méret mellett kiváló mechanikai szilárdságú. A nagyméretű kerámia tetőcserepek minden jó tulajdonságával rendelkező Nativa egyszerű, esztétikus fedést tesz lehetővé gyorsan, egyszerűen és gazdaságosan.


Válasszon tetőcserepet és a legjobb árat kapja tőlünk rá! Twist FusionProtect. Ked som vyberal ja, tak vysli xxl skridle z noveho madarskeho zavodu, bola aj fajn cena tak som zobral twist medenohnedu englobu. Plánujete v tomto roku rekonštruovať starú strechu, či dať si zhotoviť novú, máte najvyšší čas kúpiť si pravú pálenú škridlu za akciovú cenu.


Na výber máte až zo akciových škridiel, takže si môžete zvoliť tú najvhodnejšiu pre váš vysnívaný doBRAVURA (- na základnú škridlu) je ideálnou náhradou. Tondach Djakovói hornyolt téglavörös. Beton gyeprács burkolat a zöldfelület megőrzésével. Nincs sár, és elszivárog az esővíz a gyeprácskő hézagaiban.


Kérjen egy kedvező gyeprács árat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések