2016. szeptember 20., kedd

Salétrom megszüntetése

Ahhoz hogy megoldásra jussunk a salétrom sók eltávolításában, ismernünk kell annak a keletkezését. Sók, ásványi anyagok, minden téglában vannak, természetüknél fogva. Viszont ezek alap esetben benne is maradnak.


Ha a tégla falazat légnedves állapotnak mondható, akkor a sók nem fognak megjelenni a felületen. Valamilyen módon le kell söpörni róla a kivirágzást.

Károsodik a tégla, a beton, vagy a terméskő. De nem csak a falszerkezet károsodik, hanem a beltéri faszerkezetek és a bútorok is. A problémát fokozhatja a rossz klíma és az elégtelen fűtés is. A salétrom tartós jelenléte kellemetlen, dohos szagot áraszt és az emberi szervezetre is károsan hat. Reumás fájdalom, asztma.


A salétromos fal veszélyes, ha nem kezelik, károsodhat a tartószerkezet. Az utószigetelést követően meg kell tisztítani a falat, majd több rétegben le kell festeni. Az utólagos vízszigetelés, falszigetelés területén éves szakmai tapasztalattal állunk rendelkezésére.

Haladunk a korral, a létező legújabb és leghatékonyabb technológiákat alkalmazzuk. A beázás megszüntetése nem csak esztétikai szempontok miatt fontos. Ha valahol beázik a tető, vagy vizesedik a fal, ott előbb utóbb a penész és a salétrom is megjelenik. A folyamatos beázástól a fal, vagy plafon meggyengül, a vakolat pedig lehullik, statikai. Hogyan lehet megszabadulni a penésztől a falon.


Salétrom megszüntetése hatékonyan! Védjük meg szellőzés és légtechnikával a falat, a jövöbeni penészesedéstől! Vízszigetelés utólag Makár. Gondot fordítunk továbbá arra, eredményesen védjük épületünket nedvesség, vizesedés, talajvíz, felszállóvíz, kapillárisvíz, salétrom , penész, dohszag ellen is.


Az itt felsoroltakat bontás, szemetelés és felfordulás nélkül végezzük, falszárításra, a szigetelésre év garanciát vállalunk! Penész elleni ecetes házi szer: így keverd ki, hogy hatékony legyen! A falból a víz párolgással eltávozik, növeli a szobák páratartalmát és falon hátrahagyja az ásványi sókat, ami salétrom formájában jelenik meg a fal felületén. A penész gyakori vendég lehet a falakon, csempéken. Tehát a vakolatban lévő salétromosodás tulajdonképpen a feldúsult ásványi sók miatt málló fal, pergő vakolat.


Nedves, penészes falak és salétrom foltok megszüntetése. Az átázott, folyamatosan nedves falakon a penész gomba és a salétromfoltok állandóan jelen vannak.

Mohásodás megszüntetése , salétrom kivirágzás eltávolítása. Kültéri díszítőelemek, szobrok tisztítása Kertjeinkben gon ha az ott felállított kő tárgyak elpiszkolódnak, az árnyékos felükön megtelepedik a moha, a kerítések lábazatán, egyéb dísztéglás burkolatokon kivirágzik a salétrom. Miután megfelelő számú injektáló csonkot rögzítettünk, kezdődhetett a vegyi anyag nyomás alatti falba juttatása.


A felhasználásra kész Aquafin-F injektáló szert juttattuk alacsony nyomáson az épület összes falába. A vizesedés megszüntetése természetesen ezzel nem ért véget. Munkánk befejeztével a következő csapat. A lepergő vakolatot eltávolítani, majd a nedves falat újravakolni több okból sem célszerű. Először is a fal állaga attól tovább romlik, hogy nem látjuk.


Másodsorban pedig az újravakolás csupán időleges megoldás, idővel kérlelhetetlenül újra meg fognak jelenni a nedves foltok és a salétrom. Ledob magáról mindent és nem tudom mit lehet vele csinálni,mindnene kijön. A járólapot is ledobja,hiába csináltuk meg.


Hallottam hogy vaslemezzel kell beborítani szigetelni,vagy savval kell. Párásodás és penészedés elleni kiváló minőségű szerek, garantált hatással. Pára és penészmentesítő csomag.


Gomba, alga és baktérium elleni szerek. Szombathelyre utaztunk a következő munkánkkal kapcsolatban. Vizesedés megszüntetése volt a feladat, ezt pedig injektálással kívántuk megoldani.


Rengeteg előkészület után került sor a kivitelezésre. Használható salétromos falakhoz és fal felületekhez salétrom eltávolításához. A felszívódó vízben oldott állapotban találhatók ezek a sók, melyek a pince falazat párolgásának következtében a levegő hatására kikristályosodnak és salétrom formájában jelennek meg.


Igen rossz tulajdonságuk, hogy a levegő páratartalmát megkötve, folyamatosan nedves, vizes falfelületet eredményeznek. Utólagos falszigetelés Harkány.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések