2016. szeptember 26., hétfő

Fa nyilaszarok

A fa mint alapanyag és mint minőségi kategória vitathatatlanul közel áll az ember lelkéhez, elég ha csak az Erdő fohászára gondolunk… A fa természetes érzete, illata, megjelenése egészen más hangulatot, élményt vált ki belőlünk, mint a műanyag vagy alumínium alapanyagú nyílászárók. Természetesen bejárati ajtót is rendelhet hossztoldott. Fa ablak beépítése. Gyártás során kisebb az energiafelhasználás, újrahasznosítható, természetes, megújuló alapanyag. Alapanyagát tekintve vetemedésmentes három, ill.


A fa nyílászárók élettartama már közismerten igen hosszú, karbantartás esetén kb.

A Dovetil Kft fő profilja a fa ajtó - ablak gyártás, de ez mellett egyéb faipari termékeket is elkészítünk. Miért pont velünk kössön üzletet? Mert pontosan tudjuk, hogy egy építkezés, felújítás roppant nehéz és összetett feladat. Igény szerint hossztoldásmentes borovifenyőből, lucfenyőből, vörösfenyőből, merantiból, és tölgyfáből is készítünk nyílászárót.


Ablak felújítás, ablakjavítás és fa ablak gyártás egy helyen! Mi arra vállalkozunk, hogy ablak felújítás keretében visszaadjuk ablakainak eredeti fényét. Egyetlen hátrányuk, a kicsit magasabb árfekvés pedig idővel jócskán megtérül.


A beépítést a legtöbb esetben egy helyszíni felmérés előzi meg, ahol megtörténik a pontos méretfelvétel, valamint hogy melyik ablak milyen nyitásmódokkal és felülkezeléssel lesz ellátva.

Minőségi fa bejárati ajtók és faablakok. A tűzbiztonsági tényezők is a faanyag mellett szólnak , égés során szilárdságát megtartja, míg a műanyag hőre lágyul, és mérgező gázok keletkeznek. Akár fa bejárati ajtókat, akár faablakokat kíván készíttetni, a kivitelezés szempontjából a lehetőségek száma megközelíti a végtelent.


Nem csak kialakítás vagy méret tekintetében bőséges a választék. Az ajtók és az ablakok anyaga is mérvadó lehet, éppen ezért. Bizonyára csodálkozik, hogy milyen egyszerű kis oldal ez, de megnyugtatjuk hogy ez nem véletlen. Hiszen minden típusú nyílászáró – legyen az akár ablak, bejárati, vagy beltéri ajtó – elkészíthető belőle.


A nyílászárók otthonaink elengedhetetlen részei, melyek minden egyes nap intenzív használatban vannak. Ahhoz hogy ezek az ablakok és ajtók hosszú ideig zavartalanul biztosítsák a szabad mozgásunkat valamint a friss levegő áramlását otthonunkban, fontos hogy jó minőségűek legyenek, és pontosan, szakszerűen legyenek a helyükre építve. Az új műanyag nyílászárók jóvoltából az egész ház hőszigetelése nagyságrendekkel jobb lett, a hideg téli szoba már a múlté. Sokan mondták, hogy szó szerint a bőrömön érzem majd a változást, de nem gondoltam volna, hogy tényleg ekkora lesz a különbség, egyszerűen nincs huzat a lakásban az új ablakok jóvoltából.


Tartósságát, alkalmasságát több száz éve biztosítja. A fa olyan ősi építőanyag, mely melegséget, otthonságot sugároz. A fa újratermelhető nyersanyag, folyamatosan pótlódik a megújuló erdőben.


A teljes körű feldolgozhatóság, az újrahasznosítás lehetősége is környezetünk védelméhez járul hozzá. WEBLAPUNK HAMAROSAN MEGÚJUL. Cégünk korszerű fa nyílászárók gyártásávál, vagy rétegű fokozott hőszigetelésű ajtók és ablakok, valamint minőségi fa beltéri ajtók készítését végzi.

Műanyag nyílászáró választékunk: Korszerű, könnyen tisztítható REHAU és GENEO profilrendszerű műanyag ablakok, erkély- és bejárati ajtók. Vállalkozásunk közel éve a fa megmunkálásával foglalkozik. Ez idő alatt az ablak és ajtó gyártás is rengeteget változott, modernizálódott.


Igyekeztünk mi is lépést tartani.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések