2016. szeptember 8., csütörtök

Parketta szegélyléc

A szegélyléc feladatához az is hozzátartozik, hogy a parketta lerakási munkálatok befejeztét végét jelezze. A szegélyléc készülhet tömör fából amit inkább a valódi fából készült parkettához párosítjuk. Természetesen a laminált padlóhoz is kapható laminált szegélyléc.


A parketta és a fal között technikailag szükséges egy minimális dilatációs távolságot tartani, ez azonban kevéssé esztétikus. Ezt a problémát oldja meg a szegélyléc , ami egyrészt elfedi ezeket a réseket, másrészt mintegy keretbe foglalja a parketta egészét, illetve a helyiség padlózatát.

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek. A szegélyléc lehet fából amit álltalában fa parketta , szalagparketta, csaphornyos parketta , svédpadló vagy más fából készült padlóburkolat keretezésére, lezárására használunk (lásd: furnérozott szegélyléc , tömörfa szegélyléc ). Lehet HDF hordozó alapon laminált, amit laminált padló, vinyl padló szegélyezéséhez. Biztosítja, hogy statisztikai célú, személyhez nem köthető adatok segítségével a weboldal működését folyamatosan javítsuk és jobb felhasználói élményt nyújtsunk a látogatók számára.


Ha a parketta nagyobb igénybevételnek van kitéve, érdemesebb tartósabb, vastagabb kivitelt választani, így hosszú élettartamú, kopásálló burkolatot nyerünk. A szalagparketta előnyei címszavakban: Az általunk forgalmazott szalagparketta különlegesen finom illesztéssel készül (mm). Fa szegélyléc kategóriában termék közül választhat a Praktiker webshopban.


Teremtsen egyedi enteriőrt, válasszon Praktikusan!

A Weitzer parketta kiváló lehetőségeket kínál parketta, szegélyléc és lépcsőmegoldások tekintetében is. Harmonikus egység megteremtése 1-ban szín azonos anyagból. Szegélylécek vásárlása és rendelése az OBI-nál. Műanyag szegélyléc kategóriában termék közül választhat a Praktiker webshopban. Padlólerakás, parkettázás utáni szegélyléc , lábazatléc felrakását vállaljuk.


Budapesten kívül megbeszélés alapján. Ha szeretnéd nemcsak biztonságosan, de hasznosan is tölteni az időt otthon, kattints a részletekért. Miért fontos a parketta szegélyléc , lábazat?


Milyen felületkezelést választhatok? A legáltalánosabb mó hogy az ilyen réseket a parketta felcsiszolása közben, ún. A második, közepes csiszolatkor keletkező faporból és a majdani védő bevonatot képező lakkból 1:arányú kenhető pasztát kevernek ki, és alapos porszívózást követően ezt a masszát - a kerámia lapok fugázásához hasonlóan. Tatabányai szaküzletünk éve működik a város szívében.


Termékpalettánk igen széles, és folyamatosan újabb termékekkel bővül a piac igényeire szabva. Választékunkban megtalálja otthona, irodája álomszép padlóját, parkettáját, és azok hozzáillő kiegészítőit. Modern parkettában vagy éppen az örök klasszikus burkolatokban gondolkodik?


Vajon a szalagparketta, csaphornyos parketta , lamella parketta , ipari parketta , vinylpadló vagy a laminált padló iránt érdeklődik? A szegőléc vagy szegélyléc a parketta fallal történő lezárását teszi sokkal esztétikusabbá.

Segít eltakarni a meghagyott dilatációs hézagot. Manapság a széles szín- és formavilágának köszönhetően általa szebbé és esztétikusabbá varázsolhatjuk otthonunkat, lakóterünket. Az esetek zömében parketták esetében.


Mindezek mellett további kiegészítők is. Hagyományos parketta szegélyléc szabva szögezve-2Ft. A mai belvilágokba az egyik legkeresettebb a fehér szegélyléc , köszönhető ez annak, hogy gyakorlatilag minden belvilágba tökéletesen beilleszthető. Fehér szegélyléc szabás ragasztás - mm - 6Ft.


Ezek az úgymond amerikai típusú szegélylécek, amelyek az Angol építészetből mentek át az USA területére. Fejezze ki a Parketta Technika név azt az egyedi, mégis minden esetben megújuló kötetlen és nyugodt vásárlási élményt, amelyhez oly sok minden kell: lelkiismeretes gyártó, rugalmas szállító, eltökélt értékesítő és egy elégedett vásárló: Ön. Jöjjön el és bevezetjük a padlók varázslatos világába.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések