2016. szeptember 27., kedd

Bútorlap élzáró

Bútorlapszabászatunk bútorlapok és egyéb lapanyagok vágásával, élzárásával, valamint bútorszerelvények és bútoripari kiegészítők forgalmazásával foglalkozik. Evvel a vékony ABS-el. A bútorok korpuszára un. Minden bútorlaphoz a tökéletes élzáró.


Az élzáró ma sokkal több, mint egy védő szegély, amely megvédi bútorát.

Mint design- és alkotóelem, az optikai összkép tekintetében hatalmas jelentőséggel bír. Lehetőséget teremt egyéni ötletek megvalósítására vagy diszkréten illeszkedik a dekorációk összességébe. Nyitólap Építkezés, lakásfelújítás Faáru, bútorlap , falemez Élfólia, vízzáró. Csak az akciós termékek.


Oldalanként VÍZZÁRÓ ALUMÍNIUM BORDÁZOTT 29XMM, MÉTERES. Ezzen bútorlap termékek élzárását a szintén újonnan vásárolt BIESSE AKRON 4típusú, élmaró egységgel felszerelt élzáró géppel végezzük a bútorlap szabászatot. Ezen élzáró gép képes az mm, 60mm vastag EUROLIGHT (papír rács betétes) bútorlapok lezárására.

Ez az anyag esztétikusan zárja le a bútorok széleit. F6STTitánszürke Calabria Kő F6STArany Calabria Kő F6STFehér Agyagkő F6STChromix Antracit F6STChromix Ezüst F5STArany Metál F5STRéz Metál F5STCracked Metál F5STMetál B. Kérem, keresse ki a laphoz vagy a lamináthoz a megfelelő élzárót. Kérem, vegye figyelembe, hogy a keresés eredménye egy kötelezettség nélküli ajánlás.


DekorMűvész Kft fő célja a jó minőségű konyhabútorok illetve egyéni bútorok tervezése és elkészítése Magyarország egész területén. ABS és melamin élzáró. Nem összekeverendő a pozdorjával, ami főleg lenből és kenderből készűl (ma már nem nagyon használják).


Azzal a céllal lett kifejlesztve, hogy helyettesítsék a drága tömörfát a bútorgyártásban, és egy könnyen és gyorsan felhasználható, gazdaságos anyagot kapjunk. A magasfényű bútorlap , a mai kornak és divatnak megfelelően nagy színválasztékban kaphatóak. Belsőépítészek, lakberendezők, tervezők nagy örömmel használják fel terveikben. Az alap uni színeken (fehér, bézs, fekete…) felül már széles színválasztékban kaphatóak, továbbá faerezetű és egyéb fantázia felületben is megvásárolhatóak.


Salag cég évek óta tevékenykedik Suwałki térségben. A vállalkozás vezető szerepet tölt be a saját gazdasági ágazatban, innovációs megoldások kidolgozója, számos rangos díj nyertese, melyek bizonyítják az elfoglalt piaci pozíció fontosságát, valamint a termékek minőségét. Valamennyi bútorlap gyártó termékeihez kínálunk színazonos élzárót.


Az eligazodásban és a megfelelő élzáró kiválasztásában is segítünk.

Egyedi bútorok, konyha bútorok, lapszabászat,asztalos munkák tervezése,asztalos munkák kivitelezése. Bútorgyártás Pécs közelében Pellérden , jó minőségő alapanyagok. RAUKANTEX laser edge – élzáró és bútorlap tökéletes egysége.


A lézeres hegesztés innovatív technológiája lehetővé teszi, hogy a lemezt és az élzárót tartósan, fugamentesen és ragasztóanyag nélkül kössük össze és a gyártási folyamatot is optimalizáljuk. Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy megrendeléskor a bútorlap élzáróval együtti kész (bruttó) méretét kell megadni! Kérjük, a megrendeléskor a felvett méreteket mindig egyeztessék. A szabást csak aláírt megrendelőlap és előleg befizetése mellett kezdjük meg!


Bútorlap választékunkat megtekintheti szaküzletünkben. ALUalumínium élzáró profilMiért előnyös az ALUalumínium élzáró profil? Leírás C élzáró profil “C” élzáró profil bútorlaphoz. Befogadó képesség: mm bútorlap. Több méretbe és színben kapható.


Szerelési útmutató a katalógusunkban található, melyet ide kattintva tölthet le.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések