2016. szeptember 5., hétfő

Perforált alumínium lemez

Alumínium lemez , és egyéb vasanyag vásárlás a Tímár Vaskereskedelmi Kft-nél. A kör, négyzet vagy ovális lyukasztású perforált lemez többféle lyukmérettel is választható, az expandált lemezeket rombusz mintával értékesítjük. MEVACO – Lenyűgözően egyszerű.


Az árlistában szereplő perforált lemez árak bruttó (általános forgalmi adót tartalmazó) telephelyi átvétel esetén érvényes egységárak. A perforált lemezekkel számtalan formában és helyen találkozhatunk.

Egyedi gyártású perforált lemezek. Mezőgazdasági rostalemezek. Lemez , profil, szögvas kategóriában termék közül választhat a Praktiker webshop - online barkácsáruházban sokféle méretben és minőségben.


Válasszon Praktikusan! Az ilyen lemez könnyebb szerkezetű, mint a normál lemez , és számos területen felhasználható. Legyen szó építőiparról, gépgyártásról, mezőgazdaságról, vagy akár az élelmiszeriparról, biztosan megtaláljuk a terméket valamilyen jelleggel. Ilyenek például a kerítések, rácsok, védőburkolatok, padlóburkolatok.


Idén a fa árnyalatai.

A lyukasztási típusok sokfélesége az alkalmazások és formák korlátlan sokszínűségét teszi. Számos felhasználási terület. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A lemez lyukmintázatát tekintve több méretben és formában – kör, négyzet vagy ovális is választható.


Jellemzően ötvözetlen anyagból készülnek, de elérhetőek egyéb alapanyagokból is, mint acél, saválló, réz, horganyzott. A Martin Metal Product Kft. Tevékenységét anyavállalata, a Martin Metals Kereskedelmi Kft. A lemezek hosszában, négy helyen meg vannak hajlítva 3-fokos szögben és szinterezve vannak fekete színnel.


A db össze van ragasztva kétoldalas ragasztóval, igény szerint szét tudom szedni. Radiátor elfedésére. Bútorlapszabászatunk bútorlapok és egyéb lapanyagok vágásával, élzárásával, valamint bútorszerelvények és bútoripari kiegészítők forgalmazásával foglalkozik. Vasanyagokat nem árusítunk! Az alábbi árak a lakatos munkát megrendelő ügyfeleink részére tájékoztatásul szolgálnak.


Az élet szinte minden területén használatos fémipari termékeket és szolgáltatásokat kínálunk. Partnereinknek, vevőkörünknek mindig a legoptimálisabb, költséghatékony megoldást igyekszünk nyújtani, amelynek alaptámasza a kiterjedt, stabil beszállítói körünk. Alapanyaga lehet alumínium , rozsdamentes, acél, horganyzott acél, nemes acél.

FM Alumínium sütő lemez 480x340mm PERFORÁLT. FM Alumínium sütő lemez 480x340mm PERFORÁLT Kiváló minőségű sütőlemez apró lyukakkal perforálva a tökéletes sütési eredményért. Perforált , expandált lemezek. Cukrászatoknak, pékségeknek ajánljuk!


FEHÉR PERFORÁLT LEMEZ , 80X20CM és még 2termék közül választhat a kategóriában. Rendezze be otthonát Praktikusan!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések