2016. szeptember 9., péntek

Lindab síklemez

A változás jogát fenntartjuk 1. PLX és Alucink PLX lemezekre év anyaggaranciát vállal. Mindhárom színes bevonati rendszer többrétegű, speciális műanyag bevonat, amely megfelel az alakíthatóság, tapadás, karc- és UV-állóság követelményeinek. Alkalmas különböző élhajlított elemek, szegők.


Kormányrendelet szerint. Lindab PLX – síklemez.

TELJESÍTMÉNYNYILATKOZAT. A cserepeslemez követi a tetők megjelenésének hagyományait, ugyanakkor olyan korszerű megoldásokat eredményez, amit nagyon gazdaságosan lehet. A korcolt fedés kifejezetten elegáns, egyedi megjelenésű épületek kivitelezését teszi lehetővé. KÖZVETLENÜL a GyÁrtÓtÓl. Célunk a Pest és Jász Nagykun Szolnok megyei piacunk további bővítése és meglévő ügyfeleink további, magas színvonalú kiszolgálása.


Egy ügyes mesterember az anyagot meg tudja. Az SRP click tetőfedő termék bevonatos, tűzi horganyzott „kemény” acéllemezből, gyártósoron előállított, előkorcolt tetőprofil, amely így. Az állókorcos lemezfedés egyik legnagyobb előnye a rugalmassága.


LINDAB PLX korcoltlemezes tetőfedés.

A fémlemez időtlen, jól alakítható és exkluzív tetőfedő anyag, amelyet évszázadok óta használ­nak és nagyra értékelnek. SRP Click tetőprofilt – a hagyományos, helyszínen korcolható PLX lágyacél síklemez mellett – egyszerűbben kivitelezhető síklemezfedés alternatívaként kínálja építésekhez és felújításokhoz egyaránt. A rendszer alkalmazásának szép példája valósult meg a balatonboglári városháza.


Topline cserepeslemezek dwg_zip. T- T- T- TTrapÉzlemez, SzinuszhuLLÁMÚ illetve HÓDFARKÚ Cserepeslemez MÉRETRE GYÁRTÁS. A minősége mindkét típusnak kemény, ám ennek ellenére mindkét fajta rugalmas és jól alakítható, emellett pedig védőfóliával is ellátottak, ami miatt a. PLX Premium, illetve PLX Elite síklemezekből művészi tetők valósíthatók meg a világos színekkek puritán, funkcionalista formákkal operáló minimalista vagy az eredeti formákkal ékes designra épülő modern stílus jegyében, de.


A SWEDSTEEL korcolt síklemez tető a modern, minimalista építészet megbízható és tartós tetőfedési megoldása. A táblából vagy szalagból történő lemezfedés gyakorlatilag bármilyen típusú tetőszerkezet lefedésére alkalmas. A hőtágulás miatt szükségszerűen bekövetkező mozgásokat az SPR Click ovális rögzítő nyílásai biztosítják.


A korcolt síklemez tetőprofil különösen jól illeszkedik a modern épületekhez. Alakjának és fedési technológiájának köszönhetően a környezeti hatásokkal (szél, eső, hó) szemben ellenálló, kis önsúlyú, gyors kivitelezésű és látványban nagyszerűen idézi a. Elsősorban családi házak, lakóházak tetőfedésére, de akár középületeknél, irodaházaknál is használható. Az alkalmazhatóság feltétele a minimum 14°-os dőlésszög. Varga és Társa Kft. Az új tető esztétikája változott - alacsonyabb hullámmal, egy laposabb cserépforma látványát adja, megtartva a tetőfedés klasszikusságát.


A LemezOutlet azzal a céllal jött létre, hogy az ipari és lakossági vásárlókkal is megismertesse a fémlemezes termékekben rejlő lehetőséget, kiemelve a trapézlemez, cserepeslemezt, szendvicspanelt, ereszcsatornát és szelement. Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k (sütik) használatát.

További információk. Azokban az esetekben, amikor a. Ennek értelmében a cserepeslemezzel fedett lakóépületekhez alátétfóliákat, a korcolt síklemez fedéses lakó- és középületekhez az alátétfólia mellé. Segítünk összeállítani az ideális síklemez típust a szükséges kiegészítőkkel együtt, illetve igény szerint biztosítjuk a helyszínre való szállítást és az összeállítást is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések