2016. szeptember 20., kedd

Tetőlemez árak

Nálunk mindent megtalál ami a tetőfedéshez kell. Tekintse meg reklámfilmünket, értesüljön folyamatos akcióinkról! Magánszemély vásárlása esetén: az adózás illetve számlázás nem változik, továbbra is -os áfa megfizetésével vásárolhat.


Minőségi magyar trapézlemez közvetlenül a gyártótól. Kedvező árak , év garancia, országos kiszállítás.

A bevonati rendszereknek és a minőségi acél alapanyagnak köszönhetően az ELEMENT trapézlemezek I. Cserepeslemez, LINDAB lemez, réz lemez, trapézlemez felrakása, pala felújítás. A cserepeslemez kiválóan alkalmas tetőfedésre, megjelenése illeszkedik a kor igényeihez, súlya csekély, szerelése gyors és rendkívül egyszerű. Első osztályú cserepeslemezt forgalmazunk, első osztályú cserepeslemez árak mellett! Az általunk gyártott cserepeslemezek ára magában foglalja a év garanciát is.


Győződjön meg Ön is az Element cserepeslemez időtállóságáról és minőségéről! Az árak a kívánt méretre gyártás költségét tartalmazzák. Tprofil, bordamagasság mm.

Egyes esetekben ettől eltérő méretek is lehetségesek! KÖZVETLENÜL a GyÁrtÓtÓl. Célunk a Pest és Jász Nagykun Szolnok megyei piacunk további bővítése és meglévő ügyfeleink további, magas színvonalú kiszolgálása.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Az árlista árai Áfa nélkül értendők! Lindab Rainline FONTOS!


A cégünk által gyártott félkörszelvényű függő ereszcsatorna névleges méreteinek megadása eltér a Magyarországon szokásostól. Lemeztető gyártás minőségi svédacélból. Ismerje meg a Swedsteel lemez tető előnyeit! Színtől és vastagságtól függő az árak ! Raktáról Vörös, Zöld Trapézlemez T14bordával azonnal készletről 1. Lakossági-, ipari ill.


Felújításokhoz és új épületekhez egyaránt alkalmazhatók. Gerard tető akciók az ország LEGNAGYOBB forgalmazójától a Beck Tetőszerviz Kft-től. A Gerard tető ellenáll az időjárás viszontagságainak.


Ha elegáns, modern és igazán a mai kor szellemének építészeti stílusa vonzza, akkor az Ön tetője a Swedsteel síklemezes tető. Letisztult és elegáns geometriájú mintázatot ad köszönhetően a kialakításának, ugyanis a speciális vízzáró illesztések – úgynevezett korcok – párhuzamos vonalként szépítik a tetőt.

Zsindely kategóriában termék közül választhat a Praktiker webshopban. A Venecia cserepeslemez kialakítása teljes mértékben követi a hagyományos cserepek formáit. Kis méretéből adódóan ideálisan használható tagolt és nagyon magas tetők fedésénél egyaránt.


Gyártási jellemzők.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések