2016. szeptember 21., szerda

Műgyantás lábazati vakolat árak

A REVCO Gránit és Mini Gránit vakolatok alkalmasak régi és új épületek külső, illetve belső falazatainak díszítésére, valamint lábazatok és kerítések, homlokzati hőszigetelő rendszerek fedővakolására. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Hőszigetelőrendszerek, vakolatok, festékek, barkácsáruk kis és nagykereskedelme. Folyamatos akciók gyári árak alatt.


Vásárlás: Nemesvakolat, díszvakolat árak , eladó Nemesvakolatok, díszvakolatok.

BAU-FEST - lábazati dekorvakolat (18) - 15kg Leírás Készre kevert, akril műgyanta, diszperziós felületképző vakolat márvány alapanyagból, kül- és beltéri falfelületek, valamint homlokzati hőszigetelések díszítő fedővakolására. Baumit színes vödrös vakolatok akciója. A közkedvelt műgyantás , szilikát és szilikon alapanyagú vakolatok mellett most az nano technológiával készülő NANOPOR vakolat is akciós áron kapható! A Szigetelő Áruház széles termékkörének oszlopos tagjaként tartjuk számon a REVCO termékeket. A REVCO termékek megoldást nyújtanak szigetelésre, vakolásra, festésre, lazúrozásra.


Poli-Farbe lábazati vakolat színben: Gergely-Hegy, Három-Kõ, Írott-Kõ, Istállós-Kõ, Kerek-Hegy, Király-Kõ, Köris-Hegy, Õr-Kõ. A díszítővakolat tartós, rugalmas, színtartó felületet képez az épületek lábazati részein.

Olcsó ár,gyors kiszállítás. HŐ-SZIG-ÁR Műgyantás vakolat lábazatra anyagszükséglet: kb. WEBER TERRANOVA vékonyvakolat akció. A Weber-Terranova új színválasztéka jól ötvözi napjaink divatos színeit a magyar építészet tradicionális színeivel, lehetővé téve, hogy a Weber színei a mindennapok színeit jelentsék! Kültéri Szilikon kapart vakolat webáruház árak.


Sakret homlokzati vakolat KH-K (kapart) műgyantavakolat - kg: Sakret kültéri homlokzati vakolat kiváló színtartó képességű bevonat mm, mm és mm-es szemcsenagyságban. A homlokzati vakolat struktúrájában választható dörzsölt, illetve kapart jelleggel. Jelölése vásárlásánál KH-K (Kapart), vagyis szemcsemérete. Gyárilag előkevert, bordós-fekete színű, ásványi őrlemény alapú lábazati vakolat , diszperziós kötőanyaggal. A vakolat tulajdonságait számos hozzáadott kémiai adalékok javítják, amelyeknek köszönhetően az anyagot a könnyebb feldolgozhatóság és a jelentősen megnövelt élettartam jellemzi.


Számos márka és színösszetétel közül választhat! Válasszon az alábbi márkák közül! Lábazati nemesvakolat.


A CreativTop egy felhasználásra kész, szilikongyanta erősítésű modellező vakolat , melynek szemcseösszetétele és hosszú nyitott ideje szinte korlátlan szabadságot biztosít. A különböző textúrák azonos színek mellett is eltérő megjelenést adnak a homlokzati felületeknek.

Erre a területre kizárólag ellenálló anyag kerülhet, ami alól a lábazati vakolat sem jelenthet kivételt. Ahogy a vizes helyiségeknél. Színminták Figyelem!


A honlapon látható színek az Ön monitorától, a képek minőségétől függően vagy egyéb tényezők miatt a valóságtól eltérhetnek. A jó minőségű vakolat színtartó. A színtartósság egy olyan jellemzője a jó minőségű vakolatnak, ami már pár hónap alatt megmutatkozik.


A Mixtura Kft termékportfólióját a homlokzati- és lábazati vakolatok, hőszigetelő rendszerek, alapozók, kül- és beltéri festékek, ipari padlóbevonók, vízáteresztő út- és járdaburkolatok valamint speciális segédanyagok és őrlemények alkotják.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések