2016. szeptember 5., hétfő

Tetőtéri függöny

Sokszor visszatérő gon azonban mégsem lehetetlen vállalkozás, a tetőtéri ablakok felfüggönyözése. Egyik jó megoldás a dőlt tetősíkú ablaknál, hogy alá is és fölé is rudat erősítünk. A függöny felfüggesztése után az alsó rúdon a függönyt átvetjük, vagy ráhúzzuk a rúdra. A jó alvás a sikeres napok kulcsa, a fényviszonyok pedig komoly hatással vannak az alvásunk minőségére.


Egy fényzáró roló képes teljesen elsötétíteni a szobát - egy hálószobában vagy gyerekszobában ez ideális lehet.

Függöny és karnis megoldások különleges formájú ill. Nagy a választék, nehéz az üzletben dönteni? A kínálat óriási, szebbnél szebb függöny anyagokból válogathatunk.


De jól jönne egy kis segítség, egy tapasztalt segítőkész szakember, aki leveszi ezt a terhet a vállunkról! A tetőtéri ablakokra szerelt belső árnyékolók egyszerűen működtethetők kézzel vagy távnyitórúddal. Tökéletes megoldást jelentenek elérhető magasságban lévő, kézi működtetésű tetőablakokhoz, különösen, ha naponta csak néhány alkalommal szeretne változtatni a fényviszonyokon a roló segítségével.


Pliszé függöny Pliszé függöny – különleges árnyékoló, modern design.

A pliszé anyaga pliszírozott textília, amely harmonika szerűen simul az üvegfelület elé, az ablakkeret közé. Portaszító tulajdonságának köszönhetően a pliszé kiválóan tisztán tartható. Zsinórral, fogantyúval vagy motorosan is mozgathatóak. Viszonteladók és felszerelést végző szakemberek részére kedvezményt tudunk biztosítani az árlistában található tetőablak külső, belső, szúnyogháló és távnyitó árakból.


Jul This Pin was discovered by Függönymester. Aug This Pin was discovered by Függönymester. Nézd meg praktikus, stílusos és jó vonalvezetésű árnyékolóinkat, amelyek megfizethetők és mégis minőségiek. Válogathatsz sötétítők, rolók és lapfüggönyök között, számtalan színben és vastagságban, egyénileg állítva a bejövő fényt minden egyes szobában. Hőszigetelő függöny , hőkizáró függöny , szélfogó függöny egyedi igényekre szabva.


Minőségi prémium anyagok széles színválaszték. Spróljon Ön is a fűtésen! A tökéletes tetőtéri komfort titka az árnyékolási megoldások megfelelő kombinációja. Az, hogy mennyi fényt szeretnénk tetőtéri otthonunkba engedni, napszakonként vagy a hangulatunktól függően változhat.


Lehet, hogy ma csak enyhe fényszűrésre van szükségünk, máskor lehet, hogy teljesen kizárnánk a napsugarakat. A Thermo szövetek külső oldala fényvisszaverő ezüstözött réteggel lett bevonva, amelynek köszönhetően a napsugarak nem felszívódnak, hanem közvetlenül visszatükröződnek. Ez a tulajdonság jelentősen csökkenti a tetőtéri helység hőmérsékletét, nem ritkán a különbség akár 5°C is lehet.

A rolók az ablakon. A csúcsminőségű VELUX tetőtéri ablakokat kiemelkedően hosszú élettartamra tervezték, a minőség és a megbízhatóság szinonimájává váltak. A vállalat év garanciát biztosít minden tetőtéri ablak vásárlásakor.


A garancia lejárta után pedig a VELUX szerviz áll az ablak tulajdonosok rendelkezésére. Spagetti függöny , újra divat. A spagetti függöny változatos színeivel, érdekes fazonjával modern stílusú otthonok kiegészítője. Kávéházak, teázók igényes térelválasztója is lehet.


Sejtelmes átlátszóságával, sajátos hangulatot teremt. A cikk folytatása Nézze meg spagetti függöny képgalériánkat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések