2016. szeptember 23., péntek

Padló szegély

Padló szegély

Biztosítja, hogy statisztikai célú, személyhez nem köthető adatok segítségével a weboldal működését folyamatosan javítsuk és jobb felhasználói élményt nyújtsunk a látogatók számára. Szegélylécek vásárlása és rendelése az OBI-nál. Műanyag szegélyléc kategóriában termék közül választhat a Praktiker webshopban. Teremtsen egyedi enteriőrt, válasszon Praktikusan!


Tudta hogy a mai PVC padlók között élethű, természetes (laminált padló) hatásúak is léteznek? A laminált padló köszönhetően kedvező árának és gyors, egyszerű lerakhatóságának, napjaink egyik legnépszerűbb padlóburkolata. Erős kopásállósága és széles színválasztéka.


Tekercses vinyl padló választékunkban sokféle felhasználási területre alkalmas termékekből válogathat, akár kő- vagy famintás, dizájn vagy speciális burkolatot keres. Tovább A modul vinyl padlóburkolatok új generációja egyesíti a fahatású megjelenést és a vinyl padlók vízállóságát. Léc, szegély , burkolatváltó kategóriában 4termék közül választhat a Praktiker webshopban.


A padló és a fal közötti átmenet műanyagból készült profilléccel burkolható, amelynek felszerelése teljesen egyszerű. Típustól függően ragasztással, csavarozással, illesztéssel vagy szögeléssel rögzítjük. A sarkoknál vagy készítsen gérvágást, vagy használjon belső és külső sarokhoz kapható, kész élvédőt. A PVC lágyszegély, a PVC padlók tökéletes kiegészítője, hiszen a lágyszegély használatával nem kerül szennyeződés a padló és a fal találkozása közé.


A szegélyléc vagy szegőléc, a lakás meghatározó elemének a parkettának ad keretet, melynek a megfelelő kiválasztása legalább olyan fontos mint a padlóé. Miért forduljon hozzánk szegélyléc vásárlással kapcsolatban? Szaküzletünkben közel 2féle, különböző típusú szegélylécek közül válogathat, és segítünk Önnek kiválasztani a lakás enteriőrjéhez. Válogass több gyártó kínálatából kedvező áron. Laminált padló szegély nagy választékban webáruházunkban.


Országos kiszállítás. Minden jog fenntartva. A feltüntetett képek és adatok tájékoztató jellegűek.


Szín- és mintaeltérések a webáruházainkban lévőkhöz képest előfordulhatnak. A webáruházunkban található árak eltérhetnek a szórólapon és üzletekben található áraktól. A laminált padló nem csiszolható, nem lakkozható, így elhasználása esetén cserére szorul. Classen laminált padlók szegélyezéséhez.


A padlók választékában megfigyelhetők trendek és irányzatok, melyekhez cégünk folyamatosan igazodik. A fózolt lapok nagy stabilitást biztosítanak, így nem kell attól tartani, hogy a padló instabillá válik, és mozogni fog a lábunk alatt… De mit jelent tulajdonképpen a fózolás? Az úgynevezett fózolás a parketta széleinek fokos lemetszése, ami a hajópadlók esetében akár 4-milliméteres mélységet is eredményezhet. A JOLA Parketta kínálatában megtalálható a Bambusz parketta. A legjobb árakkal várjuk, országos kiszállítással!


Ragasztható, lágy PVC szegély két féle méretben és nagy színválasztékban. A leragasztott PVC- padló szegőzésének legelterjedtebb változata. Gyors, egyszerű és gazdaságos megoldás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések