2016. szeptember 28., szerda

Sonoma tölgy gardrób

Free Shipping Available. Money Back Guarantee! Fill Your Cart With Color today! Lowest Prices on Top Items. Million Shoppers Want to Buy.

Bay Is Here For You! Részletek Üzlethez. ONE GARDRÓBSZEKRÉNY, SONOMA TÖLGY , 80X170XCM és még 1termék közül választhat a kategóriában. Rendezze be otthonát Praktikusan!


POLC 84X188X53CM, S. Divatos, klasszikus, modern, extravagáns, színes, csíkos, tükrös, képes, normál ajtós és tolóajtós gardróbszekrények. A lehetőségek és variációk korlátlanok, hogy megtalálja a lakásának és ruháinak megfelelő gardróbszekrényt!

Due hálószoba összeállítás négy elemből tevődik össze, melyek külön-külön is rendelhetőek. Due tolóajtós szekrényben, mindkét. Junona 2III konyhabútor. Korpusz wenge, a felső rész sonoma tölgy , az alsó részen wenge ajtó sonoma díszbetéttel. ABS élfóliával zárva, süllyesztett fejű forgácslapcsavarral szerelve.


A hátfal mm-es HDF lemez, tűzökapoccsal rögzítve. A hagyományos lengőajtós szekrények, a tolóajtós modellek, a fiókos és beépített tükörrel ellátott szekrények mind megtalálhatók nálunk - így mindenki megtalálhatja a neki leginkább megfelelőt. A tölgy , fekete és fehér furnér szekrények mellett textil kisszekrények is találhatók a kínálatunkban. Sonoma tölgy beépített gardrób.


Minimál konyha szigettel. Kérdése van a Hálószoba bútorok, ágyak, gardróbok, éjjeli szekrények Újdonság a bútor kárpitok és szövetek kínálatában. Konyhabútor - Konyhabútor - froshop. Kitünő választás azoknak, akik kedvelik a vidéki stílsú bútorokat, mégis letisztultabbra, egyszerűbbre vágynak.


A gardrób szerkezete laminált bútorlap, az ajtók üveges tolóajtósak. Modern stílus, masszív szerkezet jellemzi ezt a remek szekrényt. Méret: széles 12 mély 6 magas 1cm.

A ajtós, akasztós, polcos szekrény mindent elnyel, ami egy szobában szükséges. Bond TV-s Gardrób igen is minőségi, és tartós gardrób szekrény. Nem hiába vállal rá a gyártó is extra garanciát!


Bond tolóajtós gardrób féle szélességi méretben: 120cm 140cm 160cm 180cm 200cm 239cm 318cm. Mindegyik bővíthető 60cm-es magasítóval. A polcok fém polctartókkal rögzítettek. A szekrényt db-ban elemenként összeszerelve, az ajtót csomagolva szállítjuk!


Tolóajtós gardróbok - Ariel tolóajtós gardrób 239cm. Fizessen kényelmesen! A 239cm-es gardrób mérete magasítóval: – 239cm széles, 60cm mély, 263cm magas.


Az ajtót csomagolva szállítjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések