2016. szeptember 15., csütörtök

Nepáli szőnyeg

A gyapjúról fontos tudni, hogy minőségét a Himalaja magaslata adja. Minden kimondottan kézi munka, még a gyapjú feldolgozása is. Először is szöszt készítenek, majd ezt sodorják és a végén feltekerik.


Anyaga : 1 Soft Polipropilén Hátulj : Juta Súly : 3. A nepáli kézicsomózású szőnyeg készítése. A nyers gyapjút szortírozzák és szétszedik.

A szövőüzemben előkészítik a gyapjút. A kiváló minőséget a Himalája magaslati gyapjúja adja, amely a tibeti szőnyeg strapabíróságát és hosszú tartósságát szavatolja. Egy tűvel kirakott kefével szöszt készítenek, majd.


Amíg egy eredeti nepáli szőnyeg esetében évtizedeken át élvezheti a szőnyeg használatának minden előnyét, addig a ragasztott szőnyegeknél lényegesen rövidebb élettartammal számolhat. Emellett még az esetleges javításuk is körülményesebb. Brown Cream (Krémes -Barnás) szőnyeg 160x230cm, Nepal Mody modern vastag szőnyeg ! Tervezése, csomózása más formában jön létre.


Egyértelmüen különböznek a minták elemei az Irán és környezö országok szönyegeitöl.

Gyakori minták a sárkányok, melyek különbözö színekben visszatérnek. Dísztárgyak, melyek Buddha templomokból. Napjainkban a tradicionális típusok helyett nyugati importra csomóznak designszőnyegeket. A dús, strapabíró gyapjúból készített vastag szőnyeg mintája nagy, egységes színfoltokból áll. A fél internet vitázik: milyen színű ez a szőnyeg Keleti Ágnes évesen is spárgázik Keleti Andi fiát és férjét simán összekevernéd A Terminátor is arra kér, hogy maradj otthon Így állt meg az autók között az iráni repülőgép Koronavírusban meghalt egy iráni futsalos Újabb részletek a koronavírusos iráni diákokról Már nem a SOTE diákja az egyik beteg iráni.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A bemutatott képeken jól látható a tibeti design szőnyegek sajátos, egyedi stílusa. Elsősorban pasztell színekben készítik ezeket a szőnyegeket és jóval vastagabbak, mint a már megszokott tradicionális keleti szőnyegek. Keleti szőnyeg katalógus Keleti Szőnyegek Galériája Orient Szőnyegház Szőnyegjavítás és restaurálás Török szőnyeg vásárlás Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.


A választék óriási. A megrendelt szőnyeg minősége tökéletes, a kiszállítása a vártnál is rövidebb idő alatt megtörtént. Könnyen kiszámíthatja a csomósűrűséget, ha megszámolja a csomók számát centiméterrel lefelé, illetve centiméterrel oldalirányban, majd az értékeket összeszorozza.


Modern szőnyeg kollekciónkban lehetőség van egyedi méret gyártására is. Készülhetnek kör vagy akár ovális szőnyegek is. A modern szőnyegeknek még a formavilága is lehet egyedi.


A gyerekszőnyegek varázslatos világa. Marokkó, a kézicsomózású szőnyegek hazája.

A szőnyeg története. Nepál és a nepáli kézicsomózás. A flokatti kétezer éve. A Szőnyegszalon ajánlata.


Kínálatunkban a legkülönlegesebb igényeket is kiszolgáljuk, legyen szó formaválasztékról, színekről, mintákról, illetve otthona bármely helyiségéről! Széles szín-, minta-, méret- és szálhosszúság-választék M. A keleti világ kedvelőinek webáruháza. Női és férfi keleti ruhák, kiegészítők, ékszerek.


Egzotikus lakberendezés, kézműves szobrok, dísztárgyak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések