2016. szeptember 7., szerda

Bútorlapok színskála

Kék színű bútorlapok. Piros színű bútorlapok. Sárga bútorlap színek. Zöld bútorlap színek. Lila bútorlap színek. Design mintás bútorlap színek.

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy megrendeléskor a bútorlap élzáróval együtti kész (bruttó) méretét kell megadni! Kérjük, a megrendeléskor a felvett méreteket mindig egyeztessék. Kerepes, lapszabászat CíKerepes, Vasút u. A termékválaszték a piaci igények és a bútorlapgyártók aktuális trendje alapján változhat.


A bútorlapok , vagy szakmai néven laminált forgácslapok, valójában a tömör fa helyettesítői, melyből manapság készülhet a szekrény, komó konyhabútor, asztal, ágy, sőt még ajtók is, és számtalan más, eredetileg tömör fából megálmodott lakberendezési tárgy. Egger bútorlapok magas minőségű kivitelezéssel készülnek, így az EGGER Magyarországon is kimagaslóan elismert gyártó. Ezt a bútorlapot előszeretettel ajánljuk, mert megbízható és a gyártó termékei hosszútávon elérhetők!


Ennek a gyártónak a termékeit kimondottan az egyedi bútorok kivitelezésére használjuk.

A bútorlapok különböző fajtájúak és minőségűek lehetnek, melyre a gyártók technológiája is hatással lehet. A bútorlap fő célja, hogy kiváltsa bútorgyártáskor a tömörfát, ezáltal környezetkímélő, gazdaságos, a gyártási célra kifejlesztett anyagot nyerünk. Színek és gyártók szerinti szűrés, árakkal.


Ezen esetben a magasfényű lapok bármilyen színben elérhetőek,RAL színskála alapján választhat a megrendelő. Tekintse meg bútorlap és konyhai munkalap színválasztékunkat! Gyártó, Kó Megnevezés, Kép. IKEA) konyhai munkalapját! Ezen az oldalon megnézheti a színválasztékunk egy részét, de javasoljuk, hogy minden esetben személyes megtekintés alapján válassza ki a megfelelő munkalapszínt, ugyanis a fotók nem színhelyesek.


Bármilyen fénykép vagy rajz alapján elkészítjük bútorait, egyedi mintával, textilbetéttel, locatelli lemez kombinációval, vagy egyedi RAL színre fújva a natúr fenyőt is. Stylfa - Laminált lapok szinmintái , Bútorlap szinminták , bútorlap színek, bútorlapok színskála : bútorlap színek A laminált faforgácslap papírlaminát hőpréselésével, egy illetve mindkét oldalán bevont, sima vagy mélynyomott felületű bútoripari és belsőépítészeti alapanyag. Fényes bútorlapok.


A termelés során a csiszolt natúr felületre laminálják a színt, a krómlap felülete,amivel préselik pedig adja annak felületét. Ezek a bútorlapok un. A csiszolás illetve a felület egyenetlensége miatt a végtermék fénye nem lehet olyan magas fényű. MDF és Bútorlap konyhák. Moss gyakran kezet, ne menj közösségbe, és olvasgasd a témával kapcsolatos forrásainkat, hogy mihamarabb alkalmazkodhass a kialakult helyzethez.


A fogantyú profil minimál stílus kedvelőinek ajánlott, letisztult megjelenést kölcsönöz. A lacobel üveg az egyik oldalán (RAL színskála szerint) festett beltéri üveg.

A festett üveg sima és edzett üveg formában is létezik. Felhasználható: tolóajtókba. A szivárvány bármely színében elkészíthető (RAL szinskála szerint, helyszinen kiválasztva). Bátran használja Ön is ezt a rendkívül BIZTONSÁGOS, modern.


Lassacskán éve forgalmazunk bútorlapokat. Több európai bútorlap gyár magyarországi képviseletét látjuk el, de a nagykereskedelem mellett bútorlap szabászat, élzárás és egyedi bútorgyártás is a portfóliónk része.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések