2016. szeptember 28., szerda

Fehér pvc padló

PVC padló , műanyag padló lakossági felhasználásra kiválóan alkalmas padlóburkolat. Rendkívül ellenálló a berendezési tárgyak és a görgős székek által okozott deformációkkal szemben. Minden jog fenntartva!


A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. A mai PVC padlók kiváló minőségűek, ellenállnak különböző behatásoknak, színesek, mintásak, strapabíróak.

PVC burkolataink alkalmasak konyhába, fürdőbe, mosókonyhába – minden olyan helyiségbe, ahol víz érheti a padlót. A PVC burkolatok behozhatatlan előnyei közé tartoznak a tartósság és az ellenállóképesség is. Alapanyagukból eredően ellenállnak a legtöbb háztartásban használatos tisztítószernek.


Tekercses vinyl padló. A fehér padló hordozza a fehér szín minden előnyét! A piszokra és foltokra azonban kényes, így nem ajánljuk mindenkinek. Kisebb méretű, sötétebb szobában nem tud.


Pvc padlók szaküzlete Gyálon, Ady Endre utca 97-ben.

Nyitva: Keddtől - Péntekig 9-17-ig, Szombaton: 9-12-ig. Hétfőn és Vasárnap zárva. Néhány hasznos információ a PVC padlóról. A PVC padló két fő kategóriája a lakossági és az ipari PVC.


A fő különbség a két csoport között a PVC padló ellenálló képessége, vagyis a rajta lévő kopásgátló réteg vastagsága, szilárdsága. Az ipari PVC -k jóval ellenállóbbak, nagyobb mértékű használat esetén is. Igazán egyedi és otthonos padlóburkolatra vágyik?


Találja meg stílusához pontosan illő mintájú, anyagú és felületű padlószőnyeget vagy PVC padlót. Fehér Aurona tölgy laminált padló. Aurona tölgyA laminált parkettát egyszerű kezelhetősége és széles alkalmazhatósági területe hely. A laminált padló nem csiszolható, nem lakkozható, így elhasználása esetén cserére szorul.


A padlók választékában megfigyelhetők trendek és irányzatok, melyekhez cégünk folyamatosan igazodik. Kőmintás Lakossági PVC padlóburkolat (Vinyl padló ) – Monetti termékcsalád: Hard Ezeket a PVC padlókat elsősorban lakossági felhasználásra kínáljuk. Ezen PVC padlók, is mint ipari társaik rendkívül ellenállóak a bútorok és egyéb hétköznapi használat okozta behatásokkal és deformációkkal szemben.


Egyszínű PVC padló. Az egyszínű PVC padló ideális választás lehet, olyan helyiségekbe, ahova mindenféle minta nélküli burkolatot keresünk.

Például használhatjuk fotóstúdióban háttérként, színházban egy színpadra, vagy kiállításra bemutató felületként. Sok helyen időszakosan használják ezeket a PVC padlókat. Milyen burkolatot szeretne?


Vinyl padló készítése Vállaljuk családi házakban, intézményekben a méltán népszerű vinyl padlólapok fektetését. ESD pvc padló készítése Tudunk segíteni kivitelezésükben modul. A csempékhez viszonyítva sokkal biztonságosabb, hiszen csúszásgátló felülettel rendelkezik, emellett könnyen tisztítható felületet képez. Vásárlás: Laminált padló árak, eladó Laminált padlók. A PVC - padló esetében nincsenek fugák, amelyekben megülhet a kosz.


Akciós Laminált padló ár! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések