2016. szeptember 7., szerda

Lépcsővédő

A lépcsővédő szőnyeggel borított lépcső, csökkenti a balesetveszélyt, esztétikusabbá, szebbé teszi a közlekedőfelületet. A lépcső burkolata sokféle anyagból készülhet, ennek kiválasztása, pl. Lépcsőszőnyeg készítés. Legyen szó teljes lépcsőborításról, futószőnyeg jellegű, leszorítórudas megoldásról vagy éppen lépcsővédő szőnyegfoltok készítéséről, szakembereink mindig a legjobb minőség elérésére törekednek a műhelymunka és a. Szegett lépcsőszőnyegek.


Cégünk látja el az angol Stairrods szőnyegleszorító-rúd gyártó vállalat magyarországi képviseletét, ezáltal a magas minőségű és egyedi megjelenésű leszorítórudak széles választékát forgalmazzuk.

Szőnyegleszorító-rudak. B30HCL Szennyfogó, csúszásmentesítő lépcsővédő. PVC lépcsőtakaró és lépcsővédő (2) Hideg, meleg PVC hegesztés (3) PVC Ragasztó. Tekintse meg folyamatosan bővülő szőnyeg kínálatunkat ahol megtalálják a hosszúszálú puha shaggy szőnyegektől kezdve a rövid szálú modern egyszínű vagy akár színes szőnyegeket is. Tekintse meg szőnyeg kínálatunkat, és amennyiben az online szőnyegáruház termékei között nem találja amit keres, látogasson el valamelyik üzletünkbe, ahol további szőnyegekből válogathat!


Leírás További információk Vélemények (0) Leírás. A szőnyegek fokozzák otthonod kényelmét és jó hangulatát. A nagy szőnyegek az ülőbútorok alá valók, a futók tompítják a lépések zaját a folyosón, és lábtörlők pedig üdvözölnek az otthonodban.

Remekül kifejezheted velük a stílusodat és kényeztetheted a talpadat. Nézz körül online vagy az áruházakban! This feature is not available right now. Please try again later.


Nézd meg választékunkat és egészítsd ki otthonodat a kicsik számára biztonságot jelentő termékeinkkel! Magyarországon több mint DIEGO áruház várja az érdeklődőket! Felújításhoz, átalakításhoz, lakásszépítéshez válassza az Önhöz legközelebbi áruházat!


Több mint 3féle szőnyeg egy helyen! Válogasson széles kínálatunkból, melyben biztosan Ön is megtalálja kedvencét, szín, mintázat vagy akár stílus szerint! Oldalunkon sütiket használunk a jobb böngészési élmény érdekében. K-TEX SzonyegOutlet. Minőség, Megbizhatóság, Kedvező Ár.


MODERN ÉS KLASSZIKUS SZŐNYEGEK OUTLET ÁRON SZONYEGOUTLET. ALU PROFIL LÉPCSŐ, 250CM NATÚR és még 1termék közül választhat a kategóriában. Teremtsen egyedi enteriőrt, válasszon Praktikusan!


Ft Bruttó ár: 300Ft. Mennyiség: - VAGY - Kív�. Ajtórács, babarács használatával a gyermek számára veszélyes helyeket tudunk lezárni, pl.

Hozzájárulok, hogy a Praktiker Kft. Kiegészítők szőnyegekhez vásárlása és rendelése az OBI-nál. Vásárlás: Élvédő, szegély árak, eladó Élvédők, szegélyek. Akciós Élvédő, szegély ár!


Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. A Lindam univerzális babarács toldásnak köszönhetően nem kell aggódnia gyermeke biztonságáért akkor sem, ha nem talál tökéletesen megfelelő méretű Lindam babarácsot, vagy költözés után egy teljesen új helyen akarja alkalmazni a régit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések