2015. április 24., péntek

Vízálló laminált

A köztudatban még mindig úgy él, hogy laminált padló jobb, ha nem érintkezik vízzel, mert felpúposodik. A vízálló laminált padlót azonban bármilyen helyiségben használhatjuk, akár a fürdőszobában, WC-ben is. Ez a mítosz megdőlt!


A legmodernebb gyártási technológiával készült vízálló laminált padlók már tökéletesen ellenállnak a levegő nedvességtartalmának éppúgy, mint a folyadékoknak. A hydroPlus egy BerryFloor által kifejlesztett új technológia, ahol minden panel széle, illetve klikkrendszere egy különleges vízlepergeto eljárással van kezelve.

Ennek eredményeként Ön egy teljesen vízálló laminált padlót kap, ha pontosan követi a lerakási útmutatót és a BerryFloor kiegészoket használja. A legjobb árakkal várjuk, országos kiszállítással! Vízálló laminált padló konyhába, fürdőszobába.


Másokkal is gyakran előfordul ez a konyhában, de főleg a fürdőszobában. Nem kivételes alkalom ez. Ezért a vízálló laminált padló remek választás lehet a fürdőszobába és a konyhába.


Ha mégsem, szívesen állunk rendelkezésére. A nagy kopásállóságú laminált padló ráadásul nehezebben karcolódik, ezáltal is védettebb marad a laminált padló érzékeny belseje.

Ha biztosra akarunk menni, vagy a fürdőszobába is laminált padlót szánunk, akkor már léteznek erre a célra speciális vízálló laminált padlók. Laminált padlóink a fa természetességét nyújtják. Választékunkban jó ár-érték arányú termékeket kínálunk, akár évig terjedő rendszergaranciával. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.


Az Aqua-Step vízálló laminált padló burkolható konyhába, fürdőszobába, mosókonyhába, tehát minden olyan helyiségbe, ahol a padló vízzel való érintkezése megszokott. Bizonyára előfordult már Önnel is, hogy kiöntött valamilyen folyadékot a padlóra. Ha kiöntene egy vödör vizet a padlóra, és addig otthagyná. Sajnos amikor laminált padlóról beszélünk, sokaknak az olcsó, gyenge minőségű padlóburkolatok jutnak az eszébe, holott ez a termékkör is képviselteti magát a prémium kategóriás padlóburkolatok között.


Vannak vízálló laminált padlók, mint a Berry floor, vagy az Aqua Step padlók. Az úsztatott lerakás végett dilatációs hézagokat nagyon alaposan zárni kell, ami egy kritikus pont ennél a padlónál. Ft között mozognak.


Biztosítja, hogy statisztikai célú, személyhez nem köthető adatok segítségével a weboldal működését folyamatosan javítsuk és jobb felhasználói élményt nyújtsunk a látogatók számára. A laminált padló nem csiszolható, nem lakkozható, így elhasználása esetén cserére szorul. A padlók választékában megfigyelhetők trendek és irányzatok, melyekhez cégünk folyamatosan igazodik.


Save the earth and look damn good doing it. Ismerje meg a laminált padlók legújabb generációját.

Ezek a padlók nemcsak kivételes természetességükkel hódítanak, de 1-ban vízállók is. Manapság egyre nagyobb területen használhatunk meleg burkolatot, mert megjelent a vízálló laminált padló. A gyártó, a belga PARCOLYS NV, az építőipari anyagok extrudálásában felépített éves tapasztalatát a legújabb vízálló és hangelnyelő padlók kifejlesztésére fordította, az eredmény pedig hatalmas siker lett. Classen Expedition 4V Niasa tölgy mintázatú vízálló laminált padló 4. A laminált parketta színválasztéka a legnagyobb, és a régi hiedelmekkel ellentétben, van olyan típusa, ami a megtévesztésig hasonlít az igazi fához. Sőt, gondolkodhat kőmintás, fényes vagy akár vízálló laminált parketta választásában is.


Kínálatunkban, megtalálja a lakossági igénybevételtől, egészen a közületi. Parketta, szalagparketta, fa parketta, laminált padló, beltéri ajtó kiváló minőségben, kedvező áron. Ha minőségi parkettát, laminált padlót, vinyl vagy klikkes parkettát keres, forduljon hozzánk!


Jó ár-érték arányú megbízható padlók gyártói garanciával. Parketta választási szaktanácsadás és lakberendezői tippek! IPS Király parketta szaküzlet Budapesten ingyenes parkolási lehetőséggel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések