2015. április 30., csütörtök

Kisméretű lyukacsos tégla árak

Hagyományos kémények építéséhez felhasználható tégla. A szállítást országos lefedettséggel végezzük közvetlenül a gyártás helyéről. Falazáshoz jól használható. A kisméretű tégla nagy előnye, hogy raklapos kiszerelésben könnyen szállítható.


Beépítéskor viszont azzal számolni kell, hogy hőszigetelése nem a legjobb a tömör téglának.

Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Információ:Bontott tégla. A tégla mint építőanyag kb időszámításunk előtt 10.


Bruttó árak , tartalmazzák az ÁFÁt, továbbá kis mennyiségek vásárlása esetére vonatkoznak. Nagyobb tétel esetén, illetve szerződéses Megrendelőinknek jelentős kedvezményeket tudunk biztosítani! Kisméretű bontott tégla mérete: 25×12×cm. Vegyesen is megvásárolható.


Kérem hogy ennek mértékéről érdeklődjön értékesítő kollégáinknál.

Vásárlás után a megüresedett raklapokat telephelyünkön hónapig teljes áron visszavásároljuk Öntől. Külső és belső teherhordó falak építésére, cm-es falvastagsággal építve alkalmazható. Bakonytherm kisméretű tömör tégla. Teherhordó falak - falazatok, pillérek, boltozatok, pincefalak, boltívrendszerek építésére és falazott kémények esetén felújításra alkalmas hagyományos falazó tégla. A falidom kötések közé soroljuk még a kisméretű téglából falazott pillérek, oszlopok, kémények kialakításait is.


Többféle olcsó, használt lyukacsos tégla eladó. Mennyi a lyukacsos tégla ára használtan? Mindegyik méretnél négy, jellegzetes alakú nút-féder kapcsolódik egymáshoz, így a tégla a hagyományos falazóelemekhez képest sűrűbb és vékonyabb bordaszerkezettel rendelkeznek. Gyeprács, sziklakert kategóriában termék közül választhat a Praktiker webshopban. Kertfenntartás, minőségi kertépítés során döntsön Praktikusan!


Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Tégla egyenesen a gyárból. Tüzépünkön a nagy keresetre való tekintettel többféle kéménytéglát is tartunk. A kéménytégla jelenleg még mindig a legkeresettebb kémény építőanyag, mivel sokan a hagyományos kéményépítés mellett döntenek, habár napjainkban sokkal célszerűbb.


Egész bontott téglából csak jó minőségűvel foglalkozunk, így minőség miatti eltérés nincs az árakban. Az egész tégla nálunk azt jelenti, hogy egész tégla ! Ez azt jelenti, hogy a kisméretű (km.) tégla térfogata kb.

Ezáltal csökken a falvastagság, csökken az épületsúly, termelékenyebbé válik a munka stb. Cégünk alanyi adómentességet élvez az áfa értéke. Porotherm tégla árak. Rusztikus tégla széle habarcsmentes ! További kínálatom a kemencéhez, kályhákhoz, minden építőanyag az agyagtól a tégláig.


Leiertherm KISMÉRETŰ TÖMÖR TÉGLA A Leiertherm kerámia falazóelemek magukban hordozzák a hagyományos téglaépítés kedvező alaptulajdonságait. Az alapanyagként felhasznált agyag kitermelése és újra feldolgozása minimális mértékben terheli környezetünket. Nagyméretű bontott tégla felhasználási területek: A beépítéshez fényképes ötletek a galériában!


NETTÓ árak , az ÁFÁ-t nem tartalmazzák! Az árak tályékoztató jellegüek ajánlatot személyes felmárés után van lehetőség. A feltüntetett árak nem tartalmazzák a raklapok költségét. Ytong tégla , Silka tégla , Ytong Multipor termékek. Xella Magyarország Építőanyagipari Kft.


A sziga-tech megjelölés, mint nemzeti védjegy illetve a honlapon található képek, leírások, mint vagyoni értékkel bíró szellemi alkotások törvényi védelem alatt állnak, ezek bármilyen módon vagy formában történő engedély nélküli felhasználása jogi eljárást és kártérítés fizetési kötelezettséget von maga után.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések