2015. április 15., szerda

Szennyfogó szőnyeg ár

Szennyfogó szőnyeg árak 3M Nomad Basic árlista Nagyításért kérjük kattintson a képre! M emblémázostt szőnyeg árlista Nagyításért kérjük kattintson a képre! M Moduláris szőnyeg árlista Nagyításért kérjük kattintson a képre! M Nomad Terra árlista Nagyításért kérjük kattintson a képre!


Ez a weboldal cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Honlapunk használatával Ön elfogadja, hogy személyes adatoktól mentes, kizáróan csak technikai működést szolgáló cookie-kat helyezhessünk el az Ön által éppen használt digitális eszközén.

Ingyenes kiszállítás év minimum garancia napos visszavásárlási garancia – Mindent a cégért. A szennyeződéseket célszerű már az ajtón kívül megfogni spagetti szennyfogó szőnyeggel, lábtörlővel, így tiszta, higiénikus környezetet nyersz. Erős szálai könnyen távolítják el a koszt a cipőről. A szennyfogó szőnyegen le lehet törölni a cipőre ragadt koszt, így könnyebben tisztán tarthatja otthonát.


Forbo disztribútori címet. A szőnyegek fokozzák otthonod kényelmét és jó hangulatát. A nagy szőnyegek az ülőbútorok alá valók, a futók tompítják a lépések zaját a folyosón, és lábtörlők pedig üdvözölnek az otthonodban.


Remekül kifejezheted velük a stílusodat és kényeztetheted a talpadat. Nézz körül online vagy az áruházakban!

Lábtörlő kategóriában termék közül választhat a Praktiker webshopban. Rendezze be otthonát Praktikusan! Vásárlás: Lábtörlő árak, eladó Lábtörlők. Akciós Lábtörlő ár ! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.


Olcsó Lábtörlő termékek, Lábtörlő márkák. Tekintse meg szőnyeg kínálatunkat, és amennyiben az online szőnyegáruház termékei között nem találja amit keres, látogasson el valamelyik üzletünkbe, ahol további szőnyegekből válogathat! A különböző darabszőnyegek, középszőnyegek nagyszerű lakberendezési kiegészítők, amelyek egyúttal melegséget visznek a rideg padlókra.


Webáruházunkban több típusú szőnyeg forgalmazását végezzük, hogy mindenki megtalálja az ízlésének, pénztárcájának megfelelőt! A bejáratoknál a lábtörlő után egy standard vagy szennyfogó szőnyeg a javasolt megoldás. Ez egy speciális anyagból készült szőnyeg , mely magában tartja a koszt, port és akár liter vizet is.


Kültérre jelenleg HD nyomtatású, gumi szőnyeg áll rendelkezésre sárleszedő képességgel, bonyolult képek és grafikák, illetve céges logók és feliratok megjelenítésére. Különleges megoldás az alumíniumsínekbe integrált színes kefékkel is elérhető: viszonylag egyszerű szöveg a különböző színű sörtékkel kirakható a szennyfogó járófelületére. Választékunkban jó ár -érték arányú termékeket kínálunk, akár évig terjedő rendszergaranciával.


Tovább Kínálatunkban a legkülönlegesebb igényeket is kiszolgáljuk, legyen szó formaválasztékról, színekről, mintákról, illetve otthona bármely helyiségéről! Ez a szennyfogó szőnyeg biztosítja, hogy a sár vagy az elolvadt hó, mely a cipőről folyik le, kizárólag a lakás vagy ház bejárata előtt lévő lábtörlőn marad. Egy szennyfogó szőnyeg vásárlásakor ne csupán az árát vegyük figyelembe, hanem gondoljuk végig, hogy mekkora az az összeg, amit a segítségével a takarításon és a napi jellegű karbantartáson meg tudunk spórolni.


A tisztatéri antibakteriális szennyfogó szőnyegek speciálisan kezelt többrétegű polietilén filmlapok, egyik oldalukon nyomásérzékeny ragadós felülettel. Amikor átsétálunk rajta, vagy kocsit végig gurítunk a felületén a lapok leszednek minden szennyeződést, és a baktériumok -át.

SZENNYFOGÓ SZŐNYEGEK-LÀBTÖRLŐK, Vásároljon minőségi olcsó szőnyegeket budapesti szőnyeg boltunkban vagy rendeljen olcsó szőnyegeket online szőnyeg webáruházunkból: SZONYEGDISZKONT. HU Szőnyeg Bolt Budapest Tímár utca 22. Olcsó Szőnyeg termékek, Szőnyeg márkák. Shaggy szőnyegek online.


B113-CG-VTI - Elegáns szennyfogó szőnyeg méretre szabva Erős, megbízható, kopásálló szennyfogó szőnyeg , mely ellenáll UV sugárzásnak. Ezek szálak igen nagy sűrűségűek, így lehetővé teszik a cipőtalpak hatékony tisztítását.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések