2015. április 15., szerda

Enyvezett ragasztószalag

Fénymásolópapír, iratrendező, irodaszer nagykereskedelmi webáruház. Csomagolási célokra, hullámkarton dobozok, papírzsákok leragasztására, továbbá egyéb ipari célokra szolgáló papír enyvezett ragasztószalag. Egyik kedvencünk az enyvezett ragasztószalag. Készítettünk egy rövid filmet a legegyszerűbb alkalmazásról.


Igyekeztünk megmutatni miért is hasznos a dézsmabi. Enyvezett ragasztószalagok - 1. Régóta kedveljük az enyvezett ragasztószalagos dobozzárási megoldásokat. Tulajdonképpen egy nagyon régi technikáról van szó, ami napjainkban ismét egyre népszerűbb. Biztosan mindenki találkozott már hagyományos postai borítékkal, esetleg bélyeggel. Mercateo-nál, az üzleti ügyfelek beszerzési platformjánál.


Most kedvező áron, egyszerűen rendelhet. Előző részünkben igyekeztünk megmutatni az enyvezett papír ragasztószalag használatának előnyeit, ha dobozzárásról van szó. Az akkor bemutatott megoldás, a gépesítés legalacsonyabb fokát jelenti, azaz egy manuálisan, vagy lábpedállal működtethető adagoló és nedvesítő géppel vágjuk méretre a ragasztószalag csíkokat. Szállítási idő: Raktáron.


Ingyenes kiszállítás év minimum garancia napos visszavásárlási garancia – Mindent a cégért. Hasonlítsa össze az árakat! Az enyvezett papír ragasztószalag előnye, hogy nem válik le a dobozról, ott is működik, ahol az öntapadó műanyag ragasztószalag felmondja a szolgálatot, nem számít, hogy a felület poros volt még különlegesen kedvezőtlen körülmények között is kiválóan raga ellenáll magas és alacsony hőmérsékletnek egyaránt.


A papíralapú enyvezett ragasztószalagot különböző szélességben és tekercsekben gyártjuk. Igény szerint ofszet nyomda technológiával, vagy színnel nyomtatható. A kivitelét tekintve barna és fehér papírból gyártható.


A papír alapú enyvezett ragasztószalag környezetbarát tecnológiának minősül. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Belépés VAGY FIÓK LÉTREHOZÁSA.


KOSARAM Termékek(0) Minták(0) Összese. Webáruházunkban feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságokért nem vállalunk felelősséget. Cyklop Celektromos enyvezett papír ragasztószalag adagológép, nedvesít és méretre vág. Az adagolt szalag mérete szabályozható.


A vágás az adagolás után automatikusan történik. Grand enyvezett papír ragasztószalag 60mm x 200m barna. A webshop kínálata és a raktárunk készlete eltérhet, kérjük telefonon érdeklődjön!


A környezetvédelmi termékdíj minden termékünk után megfizetve. A termék bruttó tömege körülbelül 2gr. Tökéletes megoldás a környezettudatos csomagoláshoz, hiszen a papír ragasztószalagok használata nem terheli környezetünket olyan mértékben, mint a műanyag ragasztószalagok.


Ragasztószalag felhordó papír alapú, hátoldalon enyvezett ragasztószalagok kézi adagolásához. Biztonsági tasak, Futártasak, CoEx tasak, Doku-Fix, Dokumentum tasak. Korábbi Rendeléseim.


Adatvédelmi nyilatkozat. Papír ragasztószalag adagoló.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések